Amerikalılar koronavirüsün sorumlusunu buldu

ABD merkezli teknoloji şirketi Microsoft'un kurucusu Bill Gates'i ve yeni tip koronavirüs aşısını konu alan yeni bir komplo teorisi, ABD'de belirli bir kesimden yüksek oranda kabul görüyor. Yapılan son araştırmaya göre; her 100 kişiden 44’ü Bill Gates hakkında ortaya atılan bu iddianın doğru olduğuna inanıyor.

Amerikalılar koronavirüsün sorumlusunu buldu
Amerikalılar koronavirüsün sorumlusunu buldu
GİRİŞ 29.05.2020 13:25 GÜNCELLEME 29.05.2020 17:17
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İlk olarak 2019'un son günlerinde Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan bugün ise küresel bir pandemiye dönüşen yeni tip koronavirüs (Kovid-19) dünya genelinde 6 milyona yakın kişiye bulaşmış durumda. Bugüne kadar dünya genelinde 350 binin üzerinde kişinin hayatına mal olan virüs pek çok komplo teorisinin de ortaya çıkmasına neden olmuş durumda. O komplo teorilerinden en dikkat çekeni ise ABD merkezli teknoloji şirketi Microsoft’un kurucusu Bill Gates ile ilgili.

 

MİKROÇİP İDDİASI

 

Geçtiğimiz dönemde ABD Başkanı Donald Trump'ın eski danışmanı tarafından da dile getirilen komplo teorisine göre virüs salgınının yaratılmasında Bill Gates'in parmağı olabilir. "Bill Gates'in bu salgının yaratım ve yayılım sürecinde rol oynayıp oynamadığı tartışmaya açık" ifadelerini kullanan Roger Stone, Gates'in insanlara mikroçip takmak için salgını kullandığını iddia etmişti.

HALKIN YÜZDE 44'Ü GATES'İ İŞARET ETTİ

Ancak görünen o ki Bill Gates hakkında ortaya atılan bu iddia ABD'de hatırı sayılır oranda kabul görüyor. Yahoo News için YouGov tarafından düzenlenen ve Cumhuriyetçi Parti'ye oy veren 1640 yetişkinin katıldığı ankete göre, her 100 kişiden 44'ü Bill Gates hakkında ortaya atılan bu iddianın doğru olduğuna inanıyor. Aynı habere göre bu iddiaların doğru olduğuna inanıyor musunuz sorusuna cevap veren Cumhuriyetçilerin  yüzde 26'sı inanmadığını söylerken, yüzde 31'i de emin olmadıklarını söylüyor.

YORUMLAR 8
  • Biri 3 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi ben bu haber hakkında çekimserim bir onu belirteyim.Yani mikroçip koydu diyelim koronayı yakalayıp nasıl hepsinin teker teker üzerine koyacak????bu bir mikrop arkadaşlar kendinize gelin..mikroçip takması neredeyse imkansız.(başka bir açıklama yok bence yaptığına pek inanmıyorum ama çekimserim dedim ya suç atmak için birilarini arayıp durmayın)
    Cevapla
  • seyfullah 3 yıl önce Şikayet Et
    cipler virisü yakamak için degil insanları kokutarak cip taktırip yön etmek icin
    Cevapla
  • Türk Vatandaşı 3 yıl önce Şikayet Et
    Dünya ve İnsanlık eninde sonunda bütün pisliğin yahudinin başının altından çıktığını görüp hepsini bertaraf etmeye gidecek. Eninde sonunda. Eninde sonunda.
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunun bedelini ödemeli kendisi. Bundan sonra da ilaç firmaları na bu tür mikrop üretimi yaparlarsa müebbet hapis verilsin
    Cevapla
  • ahmt 3 yıl önce Şikayet Et
    dogru tespit
    Cevapla
  • martli 3 yıl önce Şikayet Et
    dunyadaki sikinti açları degil tokları doyuramamak. dunyayi sömürdüler yine doymadılar.
    Cevapla
  • Türküm 3 yıl önce Şikayet Et
    başaramayacaklar çünkü Allah'ında bir hesabı var.
    Cevapla
  • Altaylar 3 yıl önce Şikayet Et
    Güzel bir tespit, fakat bunların tek derdi para değil, yön vermek ve yönetmek, korku imparatorluğu kurmak. Dijital imparatorluk kuruldu zaten, sıra korku imparatorluğunda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam