Bakan Koca'nın uyarısının ardından ABD'den çok çarpıcı açıklama

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün gece verileri paylaşırken yaptığı açıklamada, "Virüsün etkisinin zayıfladığını gösteren bilimsel bir veri yok" diyerek rehavet uyarısında bulunmuştu. ABD Başkanı Donald Trump dışında çok sayıda başkan ile çalışan Dr. Anthony Fauci, salgının henüz bitmediğini ve bu hastalığın diğer başka salgınlara benzemediğini söyleyerek, "Dünya 4 ayda yıkıma sürüklendi" ifadelerini kullandı.

Bakan Koca'nın uyarısının ardından ABD'den çok çarpıcı açıklama
Bakan Koca'nın uyarısının ardından ABD'den çok çarpıcı açıklama
GİRİŞ 10.06.2020 10:27 GÜNCELLEME 11.06.2020 08:07
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Son 24 saatte iyileşen hasta sayımızın üçte biri kadar yeni hastamız var. Tanı konup, yatırılan hastalarımız sebebiyle yoğun bakım ve solunum desteğine ihtiyaç arttı. Virüsün etkisinin zayıfladığını gösteren bilimsel bir veri yok. 'Normal' olan, tedbirdir" dedi.

 

BİR UYARI DA FAUCI'DEN: 4 AYDA DÜNYAYI YIKIMA UĞRATTI VE HENÜZ BİTMEDİ

 

ABD Başkan Donald Trump'ın oluşturduğu "Kovid-19 ile Mücadele Timi"nin başında yer alan ve dünyada bulaşıcı hastalıklar konusunda en uzman kişi kabul edilen Dr. Anthony Fauci, "Kovid-19 benim en korkunç kabusum haline geldi. Dört aylık bir süre içerisinde bu hastalık bütün dünyayı yıkıma sürükledi. Ve henüz bitmedi bile. Dünya çapında milyonlarca ve milyonlarca enfeksiyon var ve daha bitmedi bile. Üstelik bu çok ama çok ufak bir zaman diliminde yaşandı" dedi.

Trump ve Fauci'nin daha önce Beyaz Saray'da düzenlediği basın toplantısından bir kare

"DİĞER SALGINLARA HİÇ BENZEMİYOR"

Fauci, "Bu salgının ne kadar kısa bir sürede bütün gezegeni ele geçirdiğini düşününce şaşırıyorum. Bu salgın hastalık Ebola ve HIV de dahil olmak üzere hiçbir sağlık krizine benzemiyor" yorumunu yaptı.

YORUMLAR 5
  • Yemezler 3 yıl önce Şikayet Et
    Küreselcilerin bir numaralı adamlarından biri konuşmuş bill gates'in ruh ikizi fauci. En büyük kabusum oldu diyor bir de iblis. Siz aşılısınız size korku yok. Bu adamla ilgili yazboz programında bahsedildi neler neler anlatıldı yanılmıyorsam 9 Mayıs ya da 16 Mayıs daki programda mutlaka izleyin şok olacaksınız.
    Cevapla
  • mazlum 3 yıl önce Şikayet Et
    kimse iplemiyor,çoğunluk maskesiz dolaşıyor.kalabalık yerlerde önlemler cılız.artarsa hak ettik,artmazsa virüs zayıflamış demektir.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Billl gates in sesi cikmiy
    Cevapla
  • Hilmi 3 yıl önce Şikayet Et
    İyi iş çıkardınız demek ki. ...
    Cevapla
  • Ufuk 3 yıl önce Şikayet Et
    Çünkü bu virüsü üretenler.yani dna sını bozanlar.önce aşılandılar.sonra bu aşılananları dünyaya bunlar aracılığı ile yaymış olabilirler.yada yircek ile giysi ile.kullanılan aletlerle.çinde bir patladı bir söndü.aşıyımı kullandılar.buldukları aşıyı eylül ekim gibi çıkaracaklardır.çünkü zaman gerekiyor.önceden çıkarırsa şüphe yaratır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor
Türkiye için önemli fırsat! Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretine çevrildi