Türk SİHA'lar tek tek vurmuştu! Rusya yeni Pantsir'leri Libya'ya indirdi

Libya ordusu, Suriyeli paralı savaşçı ve Pantsir hava savunma sistemleri taşıyan Rus uçaklarının Sirte'deki El-Gırdabiyye Üssü'ne en az 11 iniş yaptığını duyurdu.

Türk SİHA'lar tek tek vurmuştu! Rusya yeni Pantsir'leri Libya'ya indirdi
Türk SİHA'lar tek tek vurmuştu! Rusya yeni Pantsir'leri Libya'ya indirdi
GİRİŞ 27.06.2020 06:43 GÜNCELLEME 27.06.2020 12:01
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

Libya basınında yer alan haberlere göre, orduya bağlı Sirte ve Cufra Ortak Operasyon Dairesi Sözcüsü General Abdulhadi Dırah, Rus Antonov ve İlyuşin kargo uçaklarının Sirte'deki El-Gırdabiyye Askeri Hava Üssü'ne en az 11 iniş yaptığını açıkladı.

 

Dırah, söz konusu uçaklarla Suriyeli paralı savaşçı ve Rus yapımı 6 Pantsir hava savunma sisteminin yanı sıra silah ve mühimmatların taşındığını kaydetti.

Libya ordusu, Sirte, Cufra Askeri Hava Üssü ve çevresindeki bölgeleri ülkenin doğusundaki gayrimeşru silahlı güçlerin lideri Halife Hafter'e bağlı milislerden kurtarmak için 6 Haziran'da "Zafer Yolları" isimli yeni bir harekat başlattığını duyurmuştu.

 
KAYNAK: AA
YORUMLAR 56
  • ELEKTROMANYETİZMA 3 yıl önce Şikayet Et
    Bundan sonra elektromanyetik frekansları kim daha iyi kullanırsa o öne geçecek. Milli Eğitim Bakanlığından rica ediyorum, lise öğrencilerine Elektromanyetizma dersi verilsin. Matematik dersine verilen önem kadar Elektromanyetizma dersine önem verilsin. Varlık aleminin temel yapısı elektromanyetik frekanslardır. Elektromanyetik frekansları kullanabildiğiniz ölçüde varlık alemine müdahale edebilirsiniz, kontrol edebilirsiniz. Bu gün dünyanın ulaştığı teknolojinin olmazsa olmazı elektromanyetik frekanslardır. Bundan sonra da elektromanyetik frekansları kullanabildiğimiz oranda ileride olacağız.
    Cevapla
  • Türkistan Turan 3 yıl önce Şikayet Et
    radarlara yakalanmayan jet sihalar yapma zamanı
    Cevapla
  • E.G 3 yıl önce Şikayet Et
    O zaman bize de onları tekrar vurmak düşüyor..Onlar getirir ,biz vururuz..
    Cevapla
  • kaptanı derya 3 yıl önce Şikayet Et
    bunlar rusların hamleri degil beyler rus siyonistler ve bahyren haydut kabile reisinin işi...rusya piyon perde argası siyonizm ve vahabi kabile haramileri var.
    Cevapla
  • Vatan1 3 yıl önce Şikayet Et
    Rusya suriyenin hava sahasını kapatmıştı, biz neden Libyanin hava sahasini kapatmadik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti