Rusya 4 uçak gönderdi, F-22'ler peş peşe kalktı!

ABD savaş uçakları Alaska yakınlarında Rus savaş uçaklarına önleme yaptı. Yapılan açıklamada Rus ve ABD savaş uçaklarının Alaska yakınlarında 10 defa karşı karşıya geldiği ifade edildi.

GİRİŞ 27.06.2020 23:42 GÜNCELLEME 27.06.2020 23:47
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

ABD’ye ait F-22 tipi savaş uçakları Alaska kıyı şeridine yaklaşan Rusya’ya ait 4 Tu-142 tipi keşif ve gözlem uçağına önleme yaptı. Kuzey Amerika Hava Savunma Komutanlığı, (NORAD) tarafından sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada Rusya’ya ait 4 Tu-142 keşif ve gözlem uçağının Alaska kıyılarına 65 deniz mili kadar yaklaştığı ve bölgede yaklaşık 8 saat kaldığı açıklandı.

NORAD, F-22 savaş uçaklarının tanker uçak ve erken uyarı ve kontrol sistemlerinin desteği ile Rus savaş uçaklarına önleme yaptığını aktarırken, Rus uçaklarının ABD hava sahasına girmesine izin verilmediğini duyurdu.General Terrence O'Shaughnessy, yaptığı açıklamada bu yıl Rus ve ABD savaş uçaklarının Alaska yakınlarında 10 defa karşı karşıya geldiğini bildirdi.

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 18
  • Yavuz 3 yıl önce Şikayet Et
    ABD ve Rusya hiçbir zaman savaşmaz. Başkaları üzerinden çatışırlar. Kazanan ya Rusya olur ya da ABD ama kaybeden her zaman bunların oyunlarına alet olan müslüman ülkeler olur.
    Cevapla
  • egeli 3 yıl önce Şikayet Et
    BU ÜLKELER BIRBIRLERIYLE SAVASMAZLAR...SIMDI SAVASLAR SEKLI DEGISTI SALGINLAR.TICARET.ELEKTRONIK..TARIM VE SU UZERINDEN OLACAK SAVASLAR..TOP TÜFEK SADECE GELIŞMEMİŞ ULKELERDEKI MAŞALARI KULLANMAK ICIN URETILIyor
    Cevapla
  • Gazi 3 yıl önce Şikayet Et
    Halk dilinde it dalaşı derler
    Cevapla
  • Fatih ilkay 3 yıl önce Şikayet Et
    Onlar kâfir kendi aralarında tartışır fakat birbirlerini asla baskalarina tartistirmazlar Har ikiside din düşmanımız dir
    Cevapla
  • Orhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Koronavürüs ortamında ülkeler birbiriyle iyi geçinsin. Dünya yeni sorunları bitirecek güçte değil.
    Cevapla
  • Esnaf 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah kafirleri bir birine öyle bir kırdırsınki Müslüman lara sataşacak mecal bulamasın lar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü