Ülke harekete geçti! Trump için tutuklama kararı!

İran, Kasım Süleymanı’nin öldürülmesi dahil İran’a saldırılar gerekçesi ile ABD Başkanı Trump hakkında tutuklama kararı çıkardı. ‘Cinayet ve terör’ suçlamasıyla Trump hakkında tutuklama kararı çıkaran İran INTERPOL’a başvurdu.

Ülke harekete geçti! Trump için tutuklama kararı!
Ülke harekete geçti! Trump için tutuklama kararı!
GİRİŞ 29.06.2020 14:36 GÜNCELLEME 29.06.2020 21:02
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

İran, Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani'nin öldürülmesiyle ilgili olarak ABD Başkanı Donald Trump hakkında yakalama kararı çıkardı.

 

 

İranlı yetkililerin yakalama kararının uygulanması için Interpol'e başvuruda bulunduğu da bildirildi.

Yarı resmi ISNA haber ajansında yer alan habere göre Tahran Başsavcısı Ali Alqasimehr, Trump'la birlikte 30 kişi hakkında daha 3 Ocak'ta gerçekleştirilen Süleymani suikastı nedeniyle cinayet ve terörizm suçlamasıyla dava açıldığını duyurdu.

 

 

AP haber ajansı, Interpol'un konuyla ilgili bilgi talebine yanıt vermediğini aktardı. Ajans, İran'ın Trump için 'kırmızı bülten' talebinde de bulunduğunu belirtti. 

YORUMLAR 12
  • Muhittin 3 yıl önce Şikayet Et
    İran mollaları amerikan üssüne füze fırlatma dan önce Amerika yetkilileri ni bildiriyor. Yeter ki içinde halkın kin ve nefretin i yönlendirecek çok ucuz ve işe yarar bir şekilde halkı uyutma da birebirler. Sırf kendi halkından Yönetim i idame için Sayısını bilmediğim Hafiye leri (Ajanları) halkın isyanı bastırmak için gizli bir şekilde halkın arasında örgütlüdür.
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    bu iranlı acemler rusyanın halkı votka ile uyutup avuttuğu gibi mollalarda amerika ile halka derdini UNUTTURUYORLAR yeterki ses çıkmasın abd mollaların kankası herkes biliyor ama iranlılar bilmiyor
    Cevapla
  • oraloğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    nasihat ve bilgilendirme:.. acele etmeyin. eninde sonunda ölecekler. o zaman konuşuruz....... şok olacaklar şok. neyse....... tasavuf müşahade yakin ehli
    Cevapla
  • Husam 3 yıl önce Şikayet Et
    Rüyada tutuklarsiniz terör devletleri bir birinizi yiyin
    Cevapla
  • yani 3 yıl önce Şikayet Et
    bayağı komik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar