Rusya'dan bir 'S-400' açıklaması daha!

ABD’nin yeni S-400 hamlesini değerlendiren Rus Senatör Cabarov, Amerikan askerlerinin Rus teçhizatı “son vidasına kadar” inceleyerek bu temelde kendi sistemlerini geliştirmeyi planladığı tahmininde bulundu.

GİRİŞ 01.07.2020 06:20 GÜNCELLEME 01.07.2020 16:22
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Cabarov, Govorit Moskva radyosuna açıklamasında, ABD’li Senatör Whip John Thune’un Washington ile Ankara arasındaki anlaşmazlığı çözmek için Türkiye’nin elindeki Rus S-400 füze savunma sistemlerini satın alma teklifini değerlendirdi.

 

 

Rus Senatör, “Muhtemelen ABD askerleri, benzer sistem geliştirmek için Rus teçhizatı son vidasına kadar sökerek incelemeyi planlıyor. Zira onların elinde bu türden bir silah yok” ifadesini kullandı.

Ankara’nın bu teklifi kabul etmeyeceğinden emin olduğunu söyleyen Cabarov, “ABD’nin S-400’ü satın alması durumunda bu iki ülke arasındaki ilişkiler nasıl düzelir anlamıyorum. Bence ABD sadece merakını gidermek istiyor, daha doğrusu askeri sırlarımızı çalmak istiyor” dedi.

 

 

YORUMLAR 47
  • Şeyh Şamil 3 yıl önce Şikayet Et
    Amerikanın ta mk. kabul etmeyin. ABD NATO üyesi değilmiymiş ?
    Cevapla
  • Bozkurt 3 yıl önce Şikayet Et
    Bizde inceliyoruzdur büyük ihtimalle verin f35 leri alın bilgileri.Boşaltın Suriye ve Libya yı ...
    Cevapla
  • Rafet 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye tabiki kabul etmemeli ancak Rusya'ya karşı koz olarak kullanılmalıı
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Herge koz senne saçmalıyorsun sen ülkenizi kendinle karıştırıyorsun türkiye cumhuriyeti merttir sözünün eridir
    Cevapla
  • Muhittin 3 yıl önce Şikayet Et
    Coni İstediğini Yaptıramayınca Bu Sefer O Füzeyi Bana Ver Ben Kendimi Öldürecem Diyor. Ulan Coni Kendini Çok Akıllı Sanıyon Emme (Aklı Sıra Rusya İle Anlaşma Kalitemizi Düşürüp Bizi Sadece Kendine Kul Etmek İstiyor. Hadi Oradan Coni Ben Seni Elli Senedir Tanırım Sizler Hiç Bir Önemli Mühimmat ı Parayı Almasını Bildiniz. Velakin Hiç Bir Zaman Da Mühimmatları Vermeyi Bilmediniz. Hep Kongreden Geçmedi Ayağı İle Bizi Uyutmaya Çalıştınız.)
    Cevapla
  • Ertuğrul Baloğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Abd nato üyesidir. Ve asla S 400 alamaz. Ama türkiye de nato üyesi, nasıl s400 aldı. Türkiye dünyadan büyük. Recep tayyip erdoğan tüm dünya liderlerinden daha büyük.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti
31 Mart sonrası son anket! Haritanın rengi yine değişiyor