Ermenistan bunu beklemiyordu! Azerbaycan ve Türkiye'den ortak karar

Azerbaycan Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Türkiye ile, Kara Kuvvetleri ve Hava Kuvvetlerinin katılımıyla büyük çaplı bir askeri tatbikat düzenleyecekleri duyuruldu.

Ermenistan bunu beklemiyordu! Azerbaycan ve Türkiye'den ortak karar
Ermenistan bunu beklemiyordu! Azerbaycan ve Türkiye'den ortak karar
GİRİŞ 27.07.2020 13:43 GÜNCELLEME 27.07.2020 13:43
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Türk ve Azerbaycan silahlı kuvvetleri, Azerbaycan'da geniş kapsamlı ortak askeri tatbikat düzenleyecek.

 

Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, tatbikata her iki ülkeden kara ve hava kuvvetleri katılacak.

Hava kuvvetlerinin tatbikatı 29 Temmuz'da başlayacak, 10 Ağustos'ta sona erecek. İki ülkeden savaş uçaklarının yer alacağı tatbikat Bakü, Nahçıvan, Gence, Kürdemir ve Yevlah'ta sürdürülecek. 

 

Kara kuvvetlerinin tatbikatı ise Bakü ve Nahçıvan'da 1-5 Ağustos'ta yapılacak. Tatbikatta çeşitli emirler icra edilecek, zırhlı araçlar, top ve havanlardan temsili düşman hedeflerine atışlar yapılacak. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 42
  • harun atlihan 3 yıl önce Şikayet Et
    herkes birbirine gövde gösterisi yapıyor. önemli olan o gücün rusya da olması bu gun erdoğan veya dışişleri bakanı ve milli savunma bakanı yaptığı açıklamalar ermenistana karşı bir iç piyasada güzel iş çıkarttılar onlarda biliyorlar ermenistana bir şey yapamayacaklarını sadece sınır kapalı siz turkiyede yaşayanlar zannetmeyin ermeniler çok zor durumda turkiyede diyorlarki 60 bin ermenistanlı iş için burda kulliyen yalan politikası iç piyasa oynama halbuki ermenistan resmi sayfasına girin 5 bin kişiyi geçmez .kafkaslarda en güçlü askeri bakımdan ermenistan azerilerin gücü yetmez savaşmaya bir çoğu sivil azerilerin mevzileri kazmışlar ermenilerden korktukları icin.
    Cevapla
  • Aslan baba 3 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah
    Cevapla
  • Hacivat 3 yıl önce Şikayet Et
    Tatbikat degil sicak savas olsun
    Cevapla
  • mert 3 yıl önce Şikayet Et
    Yüce Allahaim daima milletimizi ve güvenlik güclerimizi korsun ,muhafaza eylesin yar ve yardimcisi olsun zafer bnizlerin gebermek teslim olmak kaybetmek düsmanlarimizin olsun
    Cevapla
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Ermeni Rus u yanına aldı Tatbikat yapıyo . Azerbaycan Türkiyeyi arkasına aldı Tatbikat yapıyo ikiside birbirilerine dikkatli ol arkamda kuhvetli Devlet var diyo . Ehhh Azerbaycanın Toprakları ne oldu simdi . . Ermeni korktu gerimi verdi. Azerbaycan Saldırıp topraklarını alîp ondan sonra Tatbikat yapsaydî daha iyi olmazmıydı Türk Askeri icerdeyken hic bir seye kalkamazdı Ermeni
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!