Orta Doğu karıştı: İsrail'i vurdular, İsrail de Lübnan'ı bombaladı! Netanyahu'dan açıklama

Hizbullah güçlerinin Lübnan-İsrail sınırındaki Şeba Çiftlikleri bölgesinde İsrail ordusu karşı operasyon başlattığı bildirildi. İsrail ordu sözcüsü Adraee, Lübnan sınırında yaşayan İsrail vatandaşlarına, bölgede yaşanan "güvenlik olayı" nedeniyle evlerinde kalma çağrısı yaptı. İsrail ordusu, Lübnan'ın güneydoğusundaki Kafarşuba bölgesini havan saldırılarıyla hedef aldı.

GİRİŞ 27.07.2020 17:41 GÜNCELLEME 28.07.2020 10:25
Bu Habere 110 Yorum Yapılmış

İran destekli Hizbullah güçleri Lübnan-İsrail sınırındaki Şeba Çiftlikleri bölgesinde İsrail ordusuna karşı operasyon başlattı. Operasyonun İsrail'in Suriye'de geçtiğimiz hafta Hizbullah'a karşı yaptığı operasyona bir yanıt olduğu bilgisini paylaştı. Lübnan Hizbullahı, sınır bölgesindeki İsrail hedeflerine saldırı gerçekleştirdiğini duyurdu.

 

İSRAİL DE VURDU

İsrail Ordu Sözcüsü Avichay Adraee, Lübnan sınırında yaşayan İsrail vatandaşlarına, bölgede yaşanan "güvenlik olayı" nedeniyle evlerinde kalma çağrısı yaptı. İsrail Ordusunun Lübnan'ın güneydoğusundaki Kafarşuba bölgesini havan saldırılarıyla hedef aldığı bildirildi.

 

Bazı evlerin zarar gördüğü saldırılarda şu ana kadar can kaybı olmadığı belirtiliyor.

İSRAİL LİDERİNDEN AÇIKLAMA

Öte yandan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail parlamentosunda yaptığı konuşmada, "Kuzey sınırlarımızda yaşananları takip ediyoruz. Politikamız açıktır. İran'ın Suriye sınırımızda askeri konuşlandırmasına izin vermeyeceğiz" dedi. İsrail'e karşı Lübnan ve Suriye topraklarından yapılacak her türlü saldırıdan bu ülkelerin yönetimlerinin sorumlu olacağı uyarısında bulunan Netanyahu, İsrail ordusunun her türlü senaryoya hazır olduğunu vurguladı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 110
  • Osman Sırmabıyık. 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya ni yeyse hiç inandırıcı değil.
    Cevapla
  • Fırat 3 yıl önce Şikayet Et
    Bomba atmış ! hep aynı hikaye.
    Cevapla
  • Istanbul 7 tepe 3 yıl önce Şikayet Et
    Israil e kızıyoruz ama lubnani suriyeyi irani vuruyor valla kızmayın ama vurmasından bir sakınca yok bu devletler turkiyenin kanini icse doymaz bu yuzden israile kızmıyorum lubnanida suriyeyide iranida urdunude vursun.cokta umurumuzda degil
    Cevapla
  • Ahmet Y. 3 yıl önce Şikayet Et
    Peki bunları Türkiye ye düşman edenler kimler. Yine İsrail değil mi? Düşman kardeşler biribirleriyle avunup duruyolar işte, herkes kamuoyuna birbirlerine saldırdıklarını söylerken aslında arka planda hep işbirliği içindeler.
    Cevapla
  • Musa 3 yıl önce Şikayet Et
    Hizbul seytan kardesi israil yine bir seytanlik pesindeler
    Cevapla
  • Hadi 3 yıl önce Şikayet Et
    dünya kurulalı Lânetlenmiş birtek satanist kavim yahudanın şeytanları ! sonunuz geldi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
“AK Parti’ye ders vermek” iyi bir fikir miydi?
Tokat'ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı