Gözaltındaki 'kurye' kedi hapishaneden kaçtı

Sri Lanka'da, mahkumlara uyuşturucu, sim kart ve hafıza kartı taşıdığı gerekçesiyle yakalanan kedi, tutulduğu hücreden firar etti.

Gözaltındaki 'kurye' kedi hapishaneden kaçtı
Gözaltındaki 'kurye' kedi hapishaneden kaçtı
GİRİŞ 03.08.2020 14:42 GÜNCELLEME 03.08.2020 14:42
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Sri Lanka'da zehir tacirlerinin yasa dışı transferlerinde kurye olarak kullandığı kedi, görevliler tarafından tespit edilmişti. Kurye kedi, geçtiğimiz cumartesi günü, yüksek güvenlikli Welikada Hapishane'nde görevliler tarafından tespit edilmişti.

UYUŞTURUCU KURYESİ KEDİ

Kedinin boynuna asılı küçük plastik çantada 2 gram uyuşturucu, 2 sim kart ve 1 hafıza kartı bulunduğu bildirilmişti.

Aruna gazetesinin haberine göre, kurye kedi, tutulduğu hücreden dün kaçtı.

Hapishane yetkilileri henüz konuyla ilgili açıklama yapmadı.

 

YORUMLAR 10
  • haha 3 yıl önce Şikayet Et
    ceza olarak bir sene taze balık yemesin
    Cevapla
  • Cevat 3 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi bu insanlarda bu kafirlerde beyin olsa birkere İslamiyeti ksbul ederler. Böyle kendilerini komik duruma düşürmezler. Zaten nerede böyle saçma sapan adetler varsa bunlarda mevcut. Hayvanın suç ehliyeti olması, ineğin kutsal sayılıp tapılması bazı yerlerde de ineğin matadorlar tarafından öldürülüp adına spor denmesi, aklı kesmeyen bir çocuğun yaptığı yanlış işten ötürü tutuklanması ABD de yaşanan bir olay siper suçlar kategorisi vb. falan filan. Ama bunlar insanlığa zarar veriyor bu kâfirlerin münafıkların hepsini katleteceksin soyunu kurutacaksın dediğin zamanda oluyorsun canavar barbar kişi, millet yada cevlet. Alın size esas yobazlık böyle kişilerin masum gösterilip savunulması.
    Cevapla
  • Mücahit 3 yıl önce Şikayet Et
    Kediyi sorguya çekmişler mi acaba? Çekildiyse böyle mi oldu! Memur: kim için çalışıyorsun? Kedi: miyav miyav Memur: oyalama bizi hayvan, doğruları söyle Kedi: e miyav miyav Karar : hayvan iki ayaklı hayvanların tuzağına kurban edilmiş. Kendi hür ve iradesi ile yapmamış olup, bulunmuş olduğumuz hapishaneden firarına karar verilmiştir.
    Cevapla
  • Dobra: 3 yıl önce Şikayet Et
    Kedi nin ne günahı var ? İnsanoğlu acımasız.Kendi çıkarları uğruna canlı hayvanları da kullanması akıl işi değil şeytan işi.....Hesap günü çetin olacak....
    Cevapla
  • pisi dünya 3 yıl önce Şikayet Et
    Escobara benziyor pisicik.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi
23 Nisan kutlamasındaki Dilan Polat rezaletine soruşturma