Rusya Su-57 savaş uçakları ile ilgili kritik gelişmeyi duyurdu

Rus Hava-Uzay Kuvvetleri Komutan Yardımcısı Sergey Dronov, beşinci nesil Su-57 savaş jetlerinin ve İl-76MD-90A askeri nakliye uçaklarının yıl sonuna kadar orduya teslim edileceğini belirtti.

GİRİŞ 13.08.2020 06:59 GÜNCELLEME 14.08.2020 08:30
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Rus basınına açıklama yapan Sergey Dronov, Rus Hava-Uzay Kuvvetleri'nin beşinci nesil Su-57 savaş jetlerine ve İl-76MD-90A askeri nakliye uçaklarına yıl sonuna kadar kavuşacağını ifade etti.

 

Dronov, "Savunma sanayi işletmeleri, hava kuvvetlerine yeni hava araçlarını tedarik ediyor. Bu yıl içinde şimdiye kadar Su-34, Su-35C savaş jetleri, Yak-130, L-410UVP-E20 askeri eğitim uçakları, çeşitli modifikasyonlarda Mi-8 ve Mi-28 helikopterleri teslim edildi. Yıl sonuna kadar ise İl-76MD-90A ve Su-57 uçaklarının teslimatı planlanmış durumda" diye konuştu.

Dronov ayrıca bu yıl Rus Silahlı Kuvvetleri'nin havaalanı ağının geliştirilmesinin başladığını hatırlatarak, yıl sonuna kadar 14 havalimanında onarım işlerinin tamamlanacağını, 2027'ye kadar ise yenilenen havalimanı sayısının 100'e çıkacağını hatırlattı.

 
KAYNAK: SPUTNİK
YORUMLAR 19
  • Ahmet balkan 3 yıl önce Şikayet Et
    senin paran diğer birimlerin küçülmelerine bağlı küçülmez yada paran değerlenmez.paranın değerli olması da çok iyi birşey değildir.ihracat yapamazsın.pahalı malı kimse almaz.japon yeni bir örnektir.bilip bilmeden sallamayalım.
    Cevapla
  • Abdurrezzak 3 yıl önce Şikayet Et
    Paranin degeri senin rezervine ne kadar altin koyduğun ile ölçülür ve ahalinin refahi o ulkenin parasinin degeri ile doğru orantılıdır. Yurt disindan birisi senin ulkene gelip rahat rahat tatil yaparken sen onlarin ulkesine gitmeyi hayal dahi edemiyorsan durup bir dusumek lazim dimi??
    Cevapla
  • Savaş Akyıldız 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok anlamsız ve mantıksız bir açıklama ! Gerçek ise şu, paranız ne kadar değerlenirse, alım gücünüzde o kadar artar.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Euro 8.65 e cvp olsun..fransada sarı yelekliler 3 yıldır sokaklarda..AMERİKA %5 küçüldü..dolar karşısında en çok değer kaybeden iki ülke çin ve rusya parası..patates soğancılık yapmayın..dünya krizde dünya..ve reis içimizdeki dışımızdakilerle uğraşıyor..vefalı hakkaniyetli olun..
    Cevapla
  • fukara 3 yıl önce Şikayet Et
    İngilter %20.4 ve AB nin geneli %15 civarında küçüldü/daraldı, ama EURO her nedense Türk Lirası karşısında Hep değer kazandı, Hem de Türkiye Ekonomisi "BÜYÜRKEN"!!! Nasıl bir büyüme ise artık...
    Cevapla
  • Gakko 3 yıl önce Şikayet Et
    Bazı İsrail ve ABD li yandaşlara batmiş hemen niye acaba
    Cevapla
  • Ruhi 3 yıl önce Şikayet Et
    Darısı başımıza. Rabbim sen yardım et bize. Uçağımızı en kısa zamanda yapalım inşallah. İçimizdeki gavurlarda esirge bizi yarabbi. CHP den İyi den yapraktan Yunandan esirge Yarabbi
    Cevapla
  • Savaş Akyıldız 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu zihniyet gösteriyorki, siz daha insanlıktan nasiplenememişsiniz! Kendinizden başka her kezi karalamaktan başka bir şey değil. Allah Tüm müslümanları sizin gibi sözde müslümanlardan kurtarsın. Belki o zaman dünyaya barış, huzur ve mutluluk gelir. İnşallah
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Sende dünya da olup bitenleri araştır ondan sonra Euro’dan ve Dolar’dan söz et. Biliyor musun 1 Dolar 1.184,27 Güney Kore Wonu yapıyor. Senin cahil kafana göre Kore’de KF-X’den vazgeçmesi lazım o zaman. Yemin ediyorum bu ülkenin cahilleri dünya da yok ya. Beyin yok işte olsa yok. Ne kadar gerikafalı varsa bu ülkede
    Cevapla
  • Euro 8.65 3 yıl önce Şikayet Et
    Dolar ve Euro'yu gör de konuş
    Cevapla
  • ... 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamın soy ismi bile dronov...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor