Son görüntüleri: Rusya'da muhalif liderin çayına zehir katıldı iddiası, durumu ağır

Rusya'da devlet başkanı Vladimir Putin'e olan muhalifliği ile tanınan Aleksey Navalnıy, uçakta toksik zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındı. Havalimanında çayına zehir katıldığı belirtilen ismin durumunun ağır olduğu açıklandı. Muhalif ismin hastaneye kaldırıldığı görüntüler ve havalimanında çay içerken çekilmiş fotoğrafı yayınladı.

GİRİŞ 20.08.2020 12:55 GÜNCELLEME 21.08.2020 10:56
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Rus muhalif lider Aleksey Navalnıy'ın ekibinden Kira Yarmış, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Navalnıy'ın bu sabah Tomsk-Moskova uçuşu sırasında kötüleştiğini bildirdi.

 

Uçağın acilen Rusya'nın Omsk şehrine indiğini belirten Yarmış, Navalnıy'ın hastaneye ambulansla kaldırıldığı ve yoğun bakıma alındığı bilgisini paylaştı. "Aleksey, şu anda bilincini yitirmiş durumda" diyen Yarmış, Navalnıy'ın zehirlendiğini ileri sürdü.

 

Hastaneye kaldırılan Rus isim böyle görüntülendi.

ÇAYINA ZEHİR KATILDI

Yarmış, "Navalnıy'daki toksik zehirlenme. Navalnıy'ın çaya karıştırılan bir şeyle zehirlendiğini düşünüyoruz çünkü sabah içtiği tek şey buydu. Doktorlar, toksinin sıcak sıvıyla hızla vücuda yayıldığını söylüyor" ifadesini kullandı.

DURUMU AĞIR

Hastanenin Başhekimi Aleksandr Muravskiy de Rus TASS haber ajansına yaptığı açıklamada, Navalnıy'ın durumunun ağır olduğunu belirtti.

Havalimanında çay içerken böyle görüntülendi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 42
  • Vahim 3 yıl önce Şikayet Et
    Putin bütün mualiflerini öldürttü...Mualif olan ölüm fermanını çıkartmış oluyor...
    Cevapla
  • Kamil 3 yıl önce Şikayet Et
    Putin yapsaydı ya uçakta ölürdü, ya da 6 ay sonra organ yetmezliğinden ölürdü. Bunda bir bit yeniği var. Abd uşağı taktiklerine benziyor. Muhtemelen bu adam ölmeyecek ama puan topluyor.
    Cevapla
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    demekki bir devlet adamının her yerde çok dikkatli ve temkinli olması lazım,demekki en iyi fırsatı bulmak için devamlı takp ediyorlarmış,gittiği her yere adam yerleştirmişler. sayın cumhurbaşkanımızında bu konuda çok dkkatli ve temkinli olması lazım,yediği her şeyin önceden kontrol edilmesi şart,kimseye güvenmemeli,ikramlardan neyin kaçınmalı.dost maskesi altına gizlenmiş düşman olabilir.
    Cevapla
  • Dere 3 yıl önce Şikayet Et
    Iki günde pkk yi bitirir
    Cevapla
  • Sayin 3 yıl önce Şikayet Et
    Putin in işi gücü yok bu adamla uğraşacak. Putin yapsaydı çok rahat zaman da kimsenin ruhu duymayacak şekilde yaptırırdi. Bence gündemi kendi için de yaptılar adamı harcadilar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…