Azerbaycan, Ermeni komutanı esir aldı

Son Dakika Haberi; Azerbaycan, askeri mevzilere sızmaya çalışan Ermeni sabotaj grubunun komutanı Kıdemli Teğmen Gurgin Alberyan'ın esir alındığını duyurdu. Ayrıca Ermenistan askerlerinin çıkan çatışmada kayıp vererek geri çekildiği ifade edildi.

Azerbaycan, Ermeni komutanı esir aldı
Azerbaycan, Ermeni komutanı esir aldı
GİRİŞ 23.08.2020 22:05 GÜNCELLEME 23.08.2020 22:07
Bu Habere 151 Yorum Yapılmış

Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, temas hattının Goranboy bölgesi yönünde yerel saatle 05.45’de Ermeni Silahlı Kuvvetlerine ait sabotaj grubunun Azerbaycan mevzilerine sızma girişiminde bulunduğu ifade edilirken, Azerbaycan askerinin durumu fark etmesiyle çatışma çıktığı aktarıldı.

Kıdemli Teğmen Gurgin Alberyan

ÇATIŞMADA ERMENİSTAN ASKERLERİ KAYIP VEREREK ÇEKİLDİ!

Açıklamada, Ermenistan askerlerinin çıkan çatışmada kayıp vererek geri çekildiği dile getirilirken, sabotaj grubunun komutanı Kıdemli Teğmen Gurgin Alberyan’ın esir alındığı duyuruldu. Savunma Bakanlığı, ayrıca temas hattındaki gerginliğin tırmanmasından Ermenistan tarafının sorumlu olduğuna vurgu yaptı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 151
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya bu nasıl aşalık bir toplum .insanlıkla alakaları yok.allah kahrede bunları. işleri güçleri terör
    Cevapla
  • kayserili 3 yıl önce Şikayet Et
    ermeni teroristler beklemedikleri an ve mevziden saldiriya ugradiklarinda sicanlar gibi saga sola kacisacaklardir, bundan emin olun, karabag bir gecede kurtulur. bu yetmez ayni an nachivani azerbaycanla birlestirilmeli, Turk boyuk dusunmeli
    Cevapla
  • gurbetci 3 yıl önce Şikayet Et
    ya simdi isler karisik bir yanda kuzey irak, bir yanda suriye, bir yanda libya, bir yanda yunanistan hepsi birden geldi su isleri haledelim sira ermenistana gelecek
    Cevapla
  • isyar 3 yıl önce Şikayet Et
    Sık kafasına neden esir alıyorsun
    Cevapla
  • EYÜP YILMAZ 3 yıl önce Şikayet Et
    Azeri kardeşlerimiz ermeniden niye bu kadar çekiniyor. dahası Reisin desteği arkanızda, 10 gün Türk ordusu azeri ordusuyla talimler tertip eyledi. Yahu 3 milyoncuk ermeni 30 senedir senin meşru toprağın olan karabağı işgal etti hiç bırakmaya niyeti yok, birde üstüne üstlük ermeniler her hafta azeri ordusuna taarruz edip, yeni gasp peşinde, şu anda terörist ermeni ordusu hep taarruzda, artık bu 30 senelik zilletden kurtulma vakti gelmedi mi?, zaman savunma değil, ihlasla fatiha okuyup bir gece ansızın taarruzla Karabağı kurtararak bu 30 senelik zilletten kurtulma vaktidir,
    Cevapla
  • orhan38 3 yıl önce Şikayet Et
    Azerilerde de savasma cesareti pek yok gibi geliyor da yine de Allah bilir..Tamam Rusya filan var ermenilerin arkasinda da eee o zaman arkasinda rusya var diye surekli saldirsinlar siz de hep savunmada olun,olmaz boyle.Bakuye girseler bu sefer yine de mi Ruslar arkalarinda diyeceksiniz..Karabagi alacagiz lafi hep sarkilarda mi kalacak? Diyorum ya azerbaycan turklerinde de pek savasma cesareti yok gibime geliyor..Hakliysan çeçenler gibi Ruslarla bile olsa savasacaksin..
    Cevapla
  • Gamet 3 yıl önce Şikayet Et
    Eyüp kardeş sen karabağı rus askerinin koruduğunu bilmiyosun galiba. Bizim savaşimiz ruslarla ermeni korkak köpektir. Yillardir rusyala ugraşiyoruz biz. Dünyada rusyaya kafa tutan kaç ülke var?
    Cevapla
  • emre 3 yıl önce Şikayet Et
    ermenistan bundan seneler önce ruya ile bir antlaşma imzalamış o antlaşmaya göre ermenistana açılan bir savaş rusyaya açılmış olarak görülüyor ve rusya anında müdahale edebiliyor. Sorun 3 milyonluk ermeniler değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor