Türk kara sularının yakınında büyük tahrik:BAE Girit'e savaş uçaklarını gönderdi

Yunanistan, Türkiye'ye yönelik kışkırtıcı adımlarına bir yenisini daha ekledi. BAE ile ortak tatbikat yapılacağı açıklamasının sonrasında, Abu Dabi yönetimine ait F-16 savaş uçakları Yunanistan'ın Girit adasına konuşlandırıldı.

Türk kara sularının yakınında büyük tahrik:BAE Girit'e savaş uçaklarını gönderdi
Türk kara sularının yakınında büyük tahrik:BAE Girit'e savaş uçaklarını gönderdi
GİRİŞ 27.08.2020 22:11 GÜNCELLEME 27.08.2020 22:11
Bu Habere 291 Yorum Yapılmış

Doğu Akdeniz'deki Yunanistan provakasyonunn son parçası BAE oldu. Türkiye'Nin bulunduğu her sahada dumana tutumunu açıkça sergilemekten geri kalmayan Abu Dabi yönetimi, Yunanistan'ın Girit Adasına F-16 Blok 60 tipi savaş uçaklarını gönderdi.

UÇAKLAR KONUŞLANDIRILDI

Birleşik Arap Emirlikleri Girit'e Yunan ordusuyla ortak eğitim için  F-16 Blok 60 tipi savaş uçaklarını gönderdi. Girit'te bulunan Suda üssünde konuşlanan BAE savaş uçaklarının görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

 

 

Daha önce Yunanistan Savunma Bakanı Konstantinos Floros'un BAE'li mevkidaşı Korgeneral Hamad Mohammed Thani Al Rumaithi ile geçtiğimiz perşembe günü görüşmüş, Türkiye'ye karşı ortak tatbikat düzenleme konusunda mutabık kalınmıştı.

TÜRKİYE DÜŞMANLARINDAN ORTAK TATBİKAT

Yunan medyasında, Yunanistan Genelkurmay Başkanı'nın BAE dışında Mısırlı mevkidaşıyla da görüştüğü, Ege, Doğu Akdeniz'deki gelişmelerle, üç ülke arasında ortak tatbikat yapılması konusunda karar aldıklarını iddia etti. 

Girit Adası açıklarında daha önce de pek çok tatbikat düzenlenmiş, Türkiye'ye yönelik tahrik edici adımlar atılmıştı.

YORUMLAR 291
  • HIDIR BUDUR 3 yıl önce Şikayet Et
    ABD'nin MURSİ'ye karşı ihtilal yaptırarak başa geçirdiği SİSİ, "İsraille savaşmak caiz değildir" diye fetva veren ABD ile küreye el koyup Maide suresini (Yahudileri ve Hristiyanları DOST edinmeyin !) hiçe sayıp dünyevi başarılar elde edeceğini sanan "altından kaplı klozetlerde def-i hacetini yapan " SUUDİLER, Yüzünde meymenet olmayan BAE lideri... Veee aynı kaptan yemek yiyen İsrail, Fransa ve Yunanistan...???Haşaaa bir de 15 Temmuz başarılı olsaymışşşşş !!!???
    Cevapla
  • Emir 3 yıl önce Şikayet Et
    Olan yunan seni varya gömerim lan oraya
    Cevapla
  • Seyit Onbaşı 3 yıl önce Şikayet Et
    Soysuzlar grubu bir arada hepinize yetecek kadar mermimiz var ALLAHA şükür biz TURAN i kurduk bekleyin
    Cevapla
  • Son osmanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    tepesine 10-20 roket taşıyan siha göndererek bir İngiliz kuklası, Yahudi işbirlikçisi BAE yi girite göeriz. panik yok. BAEnin dolarcıkları sağolsun
    Cevapla
  • Yalnız kurt 3 yıl önce Şikayet Et
    Birleşik Arap emirlik leri denilen hain dedeleride haindi bunlar müslüman görünen hayinler zamanı gelince oda kaçacak yer arar Yunan’a gelince çok kaşınıyor fırsat fırsat varken o 12 adalara çökelim çünkü silahsız olması gerekiyordu Yunan lozan anlaşmasını bozmuş oluyor bizede adalara çökmek düşer
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama