Dünyanın beklediği açıklamayı yaptı: 2021 ortası ya da sonu!

Birleşik Devletler Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü Müdürü Dr. Anthony Fauci yaşamın ancak gelecek yılın ortası ya da sonuna doğru normale dönebileceğini söyledi.

GİRİŞ 13.09.2020 07:46 GÜNCELLEME 16.09.2020 12:03
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Amerika Birleşik Devletleri Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü Müdürü ve bulaşıcı hastalıklar alanında en üst düzey yetkili Dr. Anthony Fauci, koronavir ve aşı hakkında açıklamalarda bulundu.

 

 

Koronavirüs salgını nedeniyle yaşanan süreçte yaşamın ancak gelecek yılın ortası ya da sonuna doğru normale dönebileceğini söyleyen Fauci, bunun aşının gelecek yıla kadar hazır olmasına da bağlı olduğunun altını çizdi. 

"NÜFUSUN KORUMA ALTINA ALINMASI 2021 SONUNA KADAR GERÇEKLEŞMEYECEK"

 

 

MSNBC televizyona konuşan Fauci, "Aşıların dağıtımına başlanıp nüfusun çoğunluğuna aşı yapılıp koruma altına alınması muhtemelen 2021 yılının ortası ya da sonuna kadar gerçekleşmeyecek" dedi.

Merkezi ABD'de olan Johns Hopkins Üniversitesi verilerine göre, dünya çapında Koronavirüs vakası 28 milyonu aştı.

ABD, 6 milyon 400'den fazla tespit edilen vaka ve 193 bin can kaybıyla hâlâ dünyada salgından en fazla etkilenen ülke konumunda olmaya devam ediyor.

YORUMLAR 4
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Bizi aldatmanın geregi yok aşı var insan ırkının azalması icin bekletiliyor biliyoruz
    Cevapla
  • Hakim 3 yıl önce Şikayet Et
    Dünya halkını alışverişe çalışmaya geçim zoruna öyle alıştırdılar ki, halbuki dünya ülkeleri halkı bir ayaklansa hep birlikte bakın ozaman nasıl hemencik ilaç bulundu diyorlar.. kimseden ses çıkmıyor ki adamlarda habire erteleyip duruyor !..
    Cevapla
  • came 3 yıl önce Şikayet Et
    ülkelerin biraz daha kırılmasını bekliyorlar her açıdan sosyo ekonomik açıdan daha sonra çıkacak bulduk bulduk aşıyı diye bağıracaklar şuana kadar aşı bulunmuştur ancak kırılma gerçekleşsin yada bazı şeylerin eski haline gelmesi imkansız olduğu yada zihinlere empoze etmek istedikleri olduğu vakit evreka diye bağırarak aşıyı bulduk diyecekler. daha sonra ki tartışma aşı bulunmuştu neden geciktirildi üzerinden vurmak istediklerine vuracaklar. bekleyin ve görün.
    Cevapla
  • misfir 3 yıl önce Şikayet Et
    Ortada aşı yok daha. Bu dağıtımdan bahsediyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması