Rusya'dan S-400 hamlesi

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, ülkenin Çin sınırındaki Doğu Askeri Bölgesi'nde bulunan iki uçaksavar füze bataryasının S-400 sistemleriyle iki uçaksavar füze bataryasının ise Buk-M1-2 sistemleriyle donatılacağını söyledi.

Rusya'dan S-400 hamlesi
Rusya'dan S-400 hamlesi
GİRİŞ 17.09.2020 21:08 GÜNCELLEME 17.09.2020 22:08
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Şoygu, Rusya Savunma Bakanlığı nezdinde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Rus ordusuna bağlı Doğu Askeri Bölgesi’ndeki askeri varlıklarını güçlendireceklerini belirtti.

 

Yıl sonuna kadar bölgeye 500 yeni askeri ekipman sevk edileceğine işaret eden Şoygu, "Özellikle burada bulunan iki uçaksavar füze bataryası S-400 sistemleriyle, iki uçaksavar füze bataryası ise Buk-M1-2 sistemleriyle donatılacak." dedi.

Şoygu, gelecek yıl Doğu Askeri Bölgesi'nde bulunan askeri ekipman ve altyapıya yatırımlar yapılacağını vurgulayarak, "Doğu bölgelerinde askeri-siyasi durum gergin kalmaya devam ediyor ve meydana gelen tehditleri etkisiz hale getirmek için çeşitli önlemler tasarlanıyor." diye konuştu.

 

Rusya'nın 5 ana askeri bölgesinden biri konumundaki Doğu Askeri Bölgesi'nin merkezi, ülkenin Çin sınırına 30 kilometre uzaklıktaki Habarovsk şehrinde bulunuyor.

YORUMLAR 12
  • Bolulu Hasan usta 3 yıl önce Şikayet Et
    3 dünya savaşı çin ve abd arasında olacak asıl soru şu Rusya ne tarafta olacak bir diğer soru ab hangi tafta olacak peki bu savaşta Türkiye ne yapacak piyon mu vezir mi yoksa şah mi olacak santranc tahtası dünya orta doğuyu ABD kazandı çin nüfus ve üretim hızı ve ipek yolu projesi limanlar hamlesini yaptı ABD enerji ve teknoloji elinde Ruslar savunmada Türkiye bu oyunda bende varım dedi Ortadoğu'nun süper gücü Akdeniz benim olacak diyor peki simdi ne olacak bu oyunu kim nasıl kazanacak 4 şeye sahip olan galiptir 1 ekonomi 2 teknoloji 3 askeri ve en önemlisi 4 denizlere kim hakimse Süleyman odur
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim bu İpek yolu projesi Çin’in değil küreselcilerin elinde. Çin sadece onların yeni merkezi. İpek yolu projesinin kötü yanları var. Projede olacak olan tüm ülkeler Çin’e bağımlı olacak. Bununla da kalmayıp her yere Çinli marketler, fabrikaları açacaklar ve Çin nüfus dağıtacak. Çinliler dört bir yana dağılacak. Bizim ülkemizde mesela 10 milyon Çinli nüfus hedefleri var. Ben şahsen 10 milyon Çinli istemiyorum ülkemde. Abdullah Çiftçi’yi dinle çok çarpıcı ve mantıklı analizleri var. Avrupa bu savaşta Çin’in yanında olacak. Rusya ne tarafta olur bilmem ama biz kendi yolumuza bakmak zorundayız.
    Cevapla
  • Gerçek Dadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Ah kurban olduğum Rabbim size Bir afet bir fırtına estirecek o zaman bakalım onları hangi savunma sisteminiz durduracak kafirler
    Cevapla
  • ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    Evet bu virüs denen illet Cenab -ı Allah'ın emri olmadan nasıl dünyayı sarabilir ..hangi teknoloji durdurabildi..
    Cevapla
  • İstanbullu 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ın hesabı, yarattığı kullarının hesabından tartisilamayacak kadar büyüktür, şu an büyük erişilmez zannettigimiz haçlı, siyonimz ve budist ordularının kaleleri birer birer yıkılacak, çok değil kısa zaman da inşaallah, yeter ki dünya müslümanlari birlik ve beraberlik icinde kenetlensinler,....
    Cevapla
  • Ercan 3 yıl önce Şikayet Et
    insallah
    Cevapla
  • Bozkurt 3 yıl önce Şikayet Et
    Bakmayın aralarının iyi olduğuna Çin büyük nüfusuyla geniş toprakları olan Rusya ya büyük tehtittir Ruslar güvenlikleri için Türkiye ye üs vermeli
    Cevapla
  • Yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    Onlar biz müslümanları savaştırırlar birbirlerine düşmezler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anne ve bebeğine önce otomobil, sonra kamyonet çarptı! Mardin'de feci kaza
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt