ABD Başkanı Trump'a cinsel taciz suçlaması!

ABD’li model ve oyuncu Amy Dorris, ABD Başkanı Donald Trump’ın kendisine 1997 yılında düzenlenen ABD Açık tenis turnuvasında cinsel tacizde bulunduğunu öne sürdü.

ABD Başkanı Trump'a cinsel taciz suçlaması!
ABD Başkanı Trump'a cinsel taciz suçlaması!
GİRİŞ 17.09.2020 22:44 GÜNCELLEME 18.09.2020 03:16
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Trump’ın kendisini taciz ettiğini ve vücuduna dokunduğunu öne süren Dorris, ABD başkanının  zor kullanarak kaçmasına da izin vermediğini söyledi.

"HALA ÇOK ÜZGÜN VE HASTA HİSSEDİYORUM"

O dönemde 24 yaşında olduğunu belirten Dorris, “Beni zorla tuttu ve hareket edemedim. Beni öpmeye çalışırken onu itmeye çalıştım, bu şekilde zarar verebileceğimi düşündüm. Hala bu konu hakkında çok üzgün ve hasta hissediyorum. Kişilik haklarım ihlale uğradı” ifadelerini kullandı.

İki kız çocuğu annesi olan Dorris, yaşadığı taciz hakkında konuşmaya ilk olarak Trump’a benzer suçlamanın yapıldığı 2016 yılından önceki seçimlerde  konuşmaya karar verdiğini ancak bunun ailesine zarar verebileceğini düşünerek vazgeçtiğini belirtti.

"KIZLARIMA ROL MODELİ OLMAK İSTİYORUM"

“Şu anda kızlarım 13 yaşına girmek üzere ve onlara kimsenin rızaları olmadan bir şey yapamayacaklarını öğretmek istiyorum. Onlara sessiz kalmayarak rol modeli olmak istedim” diyen Dorris neden şu anda konuşmaya karar verdiğini açıkladı.

Bununla birlikte Dorris, Guardian’a yaşadığı cinsel tacizi belgelemek için ABD Açık’a katıldığına dair biletleri ve o zamanlar gayrimenkul yatırımcısı olan ve ikinci eşi Marla Maples ile evli olan Trump’la çektirdiği altı fotoğrafı sundu.

TRUMP İDDİALARI REDDETİ

Kasım ayındaki başkanlık seçimlerine yeniden adaylığını koyan ABD Başkanı Trump’ın avukatları ise Dorris’in cinsel taciz iddialarını kesin bir dille reddeti.

YORUMLAR 21
  • Hakkı Dost 3 yıl önce Şikayet Et
    Bıktık şu taciz davalarından... Ne yazık ki bizim ülkemize de yayılmaya başladı... Ey sapkın zihniyet, nanuslu olmak kadar güzel bir şey yok... Nefsinizi dizginlemek ancak Allah'a teslim olmakla mümkün.
    Cevapla
  • Guaidoglu 3 yıl önce Şikayet Et
    Gec kaldin ilk secimde aciklayacaktin.
    Cevapla
  • Hakkı hoca 3 yıl önce Şikayet Et
    FETÖ bu sefer de Bidon'a çalışıyor
    Cevapla
  • AS 1453 AS 3 yıl önce Şikayet Et
    hep aynı şeyler
    Cevapla
  • Vatan 1 3 yıl önce Şikayet Et
    Muhalefet iyi para ödenmiştir satın almıştır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti