Doğacak çocuğunun cinsiyetini öğrenmek için eşinin karnını deşti

Hindistan'da yaşanan bir vahşet ortaya çıktı. 5 kızı olan bir adam yeni doğacak çocuğunun cinsiyetini öğrenmek için hamile eşinin karnını yardı.

Doğacak çocuğunun cinsiyetini öğrenmek için eşinin karnını deşti
Doğacak çocuğunun cinsiyetini öğrenmek için eşinin karnını deşti
GİRİŞ 21.09.2020 15:34 GÜNCELLEME 22.09.2020 08:35
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Akıllara durgunluk veren olay Hindistan'da yaşandı. 5 kız çocuğu bulunan ve erkek bebek sahibi olmak isteyen bir adam, çocuğun cinsiyetini öğrenmek için hamile eşinin karnını yardı. 

 

KADININ DURUMU AĞIR

NDTV Televizyonu'na konuşan Pravin Singh Chauhan isimli polis, kadının durumunun ağır olduğunu söyledi. Yaklaşık 7 aylık hamile kadının karnının kesici bir cisimle yarıldığını belirten polis, bebeğin durumuna ilişkin herhangi bir bilgi vermedi.

 

Öte yandan Hindistan dünyada kız bebeklerinin en çok öldürüldüğü ülkelerden biri. Yeni Delhi merkezli Asya İnsan Hakları Merkezi adlı sivil toplum kuruluşunun araştırmasına göre, ülkede kız çocuklarına yönelik kürtaj da yaygın olarak yapılıyor.

YORUMLAR 1
  • Vatanim 3 yıl önce Şikayet Et
    Iste gorun Cahil turklerimiz bunlarin danlarina kulturune ozen gosterenlere. Sasip kaliyorum bizim kina gecelerimiz NE KADAR guzel olmasina ragmen, gelin adaylari Turk degil sanki hindistanlilara cok ozenmisler gibi onlar gibi ozel dans ders almalar yazi yazik Turklugumuzu orfumuzu adetimizi kaybetmekdeyiz. Yazik Türkçemuze bile ingiliz Sözleri ilave edildi cok uzuluyorum gercekten
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mavi Vatan’da yeni sayfa: KALKAN DİHA
Dubai'deki havalimanı sele teslim oldu! Uçakların zor anları kamerada