Son dakika: ABD'den Doğu Akdeniz açıklaması

Son dakika: ABD Dışişleri Bakanlığı, Doğu Akdeniz'de tansiyon düşürmek adına başlatılan süreçten memnuniyet duyduğunu açıkladı. Açıklamada, "Türkiye ve Yunanistan’ın tansiyonu düşürmek adına başlattığı diyalog sürecinden memnuniyet duyuyoruz" denildi.

Son dakika: ABD'den Doğu Akdeniz açıklaması
Son dakika: ABD'den Doğu Akdeniz açıklaması
GİRİŞ 23.09.2020 22:07 GÜNCELLEME 23.09.2020 22:23
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Son dakika: ABD Dışişleri Bakanlığı, Doğu Akdeniz'de tansiyon düşürmek adına başlatılan süreçten memnuniyet duyduğunu açıkladı.

 

 

''DİYALOG SÜRECİNDEN MEMNUNİYET DUYUYORUZ''

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Türkiye ve Yunanistan’ın tansiyonu düşürmek adına başlattığı diyalog sürecinden memnuniyet duyuyoruz. Almanya’nın tarafları diyalog masasına yeniden getirten çabasını taktirle karşılıyoruz." denildi.

 

 

YORUMLAR 23
  • tunctunc 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu i$ cok uzuycak..Kibris gibi olcak..burda yunanaistanini yöneten bilindigi gibi almanya.
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Serkan isimli yorumcu gerçeği söylemiş resmen oyalıyorlar bizi
    Cevapla
  • Ramazan 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne yapalım? Sabretmeden vuralım İ?
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    S-400 ler depoya gitti galiba abd memnun olduguna göre sonuç bu
    Cevapla
  • Beşiktaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Yunanistan arkasına yüz yıldır güçleri alarak Türkiye vursun diyor Yunan Akdeniz'de hakkı yoktur Libya ne işe Kıbrıs Türk aynı yüzde yüz birlik olup mavi vatan hakkımızı ölümüne koruyacağız Suriye'de bu başardık diplamasi müzakere oyalamaktan başka bir şey değil Astana Rus İran hiç bir gelişme yok Birleşik Suriye ABD terör devleti kuracakmis en büyük destek Rus Fransa Ermeni Karabağ birleşik para Sudi bunlar gavurdan dost olmaz icerdekiler bunun farkında mı darbe müttefiklik hariç herşey serbest bunlara en güzel cevapi seçmenleri verecek sıfır kağıt açalım gibi bunada bir çözüm bulur Calistirilmiyoruz biz olmazsak ülke batar bunları Allah hidayet versin insAllah
    Cevapla
  • karadenız 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunların korkusu Türkiye Rusya ile birlikte hareket etmeye kalkarsa ab her cepheden sarılacak ABD de. Güçlü ve güvenilir bir ülkeyi kendine düşman edecek,Rusya da bunun peşin de .ama biz ne batıya ne de kuzeydeki Rusya ya güveniyoruz.biz böyle güçlüyüz.hele bir turan açıklansın.o zaman bunları ateş basar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?