Almanya'dan sonra Fransa da Yunanistan'dan resmen talep etti

Fransa'nın Avrupa İşlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Clment Beaune, Midilli Adası'nda bulunan Moria sığınmacı kampındaki yangının ardından adadaki 500 çocuğu Fransa'ya kabul edeceklerini belirtti. Almanya da Yunanistan'dan 1000 sığınmacı çocuk kabul edeceğini açıklamıştı.

Almanya'dan sonra Fransa da Yunanistan'dan resmen talep etti
Almanya'dan sonra Fransa da Yunanistan'dan resmen talep etti
GİRİŞ 24.09.2020 00:31 GÜNCELLEME 24.09.2020 00:32
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Beaune, RTL radyosuna yaptığı açıklamada, Fransa'nın halihazırda adadan kabul edeceği 350 kişilik çocuğun yanı sıra 150 küçük yaştaki sığınmacıyı daha ekleyeceklerini ifade etti.

Fransa, Moria kampındaki 500 çocuk sığınmacıyı kabul edecek

Yunanistan'ın Midilli Adası'nda bulunan Moria sığınmacı kampında iki hafta içinde birçok defa yangın çıkmış, çok sayıda polis ve itfaiye ekibinin bölgeye sevk edildiği yangında çevik kuvvet polisleri de kent merkezine yürümek isteyen sığınmacıları engellemek için kamp çevresine barikatlar kurmuştu.

Yaklaşık 12 bin 500 sığınmacıya ev sahipliği yapan Moria kampı, geçen haftadan bu yana tespit edilen 35 yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakası nedeniyle karantinaya alınmıştı.

Fransa, Moria kampındaki 500 çocuk sığınmacıyı kabul edecek

Almanya'nın 'göçmen çocuk' kararının altındaki ürpertici gerçek: Türkler de tehlikede

ALMANYA DA TALEP ETMİŞTİ

Alman hükümeti Mart ayınca Yunanistan'dan sınırdaki 1000 çocuğu kabul edeceğini açıklarken geçtiğimiz yıl Avrupa genelinde 96 bin çocuğun kaybolması gündeme geldi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 34
  • Yusuf Kaptan 3 yıl önce Şikayet Et
    TÜRKIYE ye cagrim dir MÜLTECI ler konusunda bir oturup bin düsünmeniz gereken konu !! MÜLTECI COCUKLAR dir dikkat edilirse almanya sadece cocuk mülteci alyior simdi de farnsa cocuklara sahip lenmek istemis bunlari asimile edip islam dümansi olarak yetistiriyorlar gerekirse binlercesini zorla da olsa ülkesine gönderin ama cocuklari mutalak bu ülkelerde biramayin derim onca insan i bairdirp bakan devletimiz cocuklara mi sahip cikmayacak devlet sefkatiyle ülkemizde yetissinler ama müslüman cocukalrin azili islam düsmanlri olmari IZLENMESIN lütfen geri kabul anlasma geregi vs deyin ama alin o cocuklari
    Cevapla
  • toto 3 yıl önce Şikayet Et
    anne babalarının ne suçu varmış bu çocukların. anne babasız çocukları istedikleri gibi eğitip öğretirler gayrı
    Cevapla
  • (x²+y²-1)³=x²y³ 3 yıl önce Şikayet Et
    Sadece Suriyeli yetim ve öksüz çocukları değil, Siyonist Kuklalarının işgal ettiği Afganistan, Irak, Suriye, Libya, Sudan gibi bütün ülkelerin yetim ve öksüz bırakılmış vatanlarından sürülmüş çocukları alın ve yetiştirin ve zamanı gelince de bu ülkelere Türkiye dostu yöneticiler olarak gönderin.
    Cevapla
  • (x²+y²-1)³=x²y³ 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu Müslüman yetim ve öksüz çocuklar Allah'ın bize emanetidir. Ermeni terör örgütü olan PKK'ya sahip çıkan Zillet İttifakı istemese de, bu çocuklara sahip çıkıp kendi vatanlarını kurtarmak üzere yetiştirmek Türk Devletinin boynunun borcudur.
    Cevapla
  • MİSAFİR 3 yıl önce Şikayet Et
    Sahipsiz kalan bütün Suriyeli çocukları Türk Devleti alsın. Bu çocukları Suriye'nin kurtarılması ve Suriye Devletini yeniden yapılandıracak şekilde yetiştirsin. Türkiye'de "Misafir Suriye Vatandaşları" olarak yetişip Suriyeyi yeniden kursunlar. Yoksa Avrupalılar alacak ve Türkiye karşıtı olarak yetiştirip, sömürmek üzere Müslüman ülkelerin başına yerleştirecekler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ceketin güzel diyen kişiye alev silahıyla saldırdı: Görenlerin kanı dondu
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık