Aliyev'den Başkan Erdoğan'a teşekkür

Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in, Ermenistan'ın saldırılarına karşı Azerbaycan'a destek açıklamaları nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ettiği bildirildi.

Aliyev'den Başkan Erdoğan'a teşekkür
Aliyev'den Başkan Erdoğan'a teşekkür
GİRİŞ 28.09.2020 23:34 GÜNCELLEME 28.09.2020 23:36
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Müşaviri Hikmet Hacıyev, Erdoğan'ın "Uluslararası Deniz Hukuku ve Doğu Akdeniz Sempozyumu"ndaki konuşmasında Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında yaşanan gelişmelerle ilgili yaptığı açıklamaların Azerbaycan'da memnuniyetle karşılandığını belirtti.

 

Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in Erdoğan'a teşekkürlerini ilettiğini aktaran Hacıyev, "Ermenistan'ın gerçekleştirdiği saldırının ilk saatlerinde başta Erdoğan olmakla Türkiye saldırıyı şiddetle kınadı ve kesin desteğini gösterdi. Azerbaycan halkı bu desteği takdir ediyor." dedi.

Tovuz bölgesine yapılan saldırıda da Ermenistan'ı ilk dakikalarda en şiddetle kınayan ülkenin Türkiye olduğunu hatırlatan Hacıyev, "Cumhurbaşkanı Aliyev de Azerbaycan'ın her zaman Türkiye'nin yanında olduğunu kaydetti. Azerbaycan ve Türkiye 'bir millet, iki devlet' ilkesine uygun olarak tüm konularda dayanışma sergiliyor ve daima birbirini tereddütsüz destekliyor." ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 28
  • Leyla 3 yıl önce Şikayet Et
    Recep Tayyip ERDOĞAN, yine gonulleri fethettiniz.Tesekkurler.
    Cevapla
  • İstanbul-18 3 yıl önce Şikayet Et
    En kısa süre de arada ki çiban başı ermenistanı yok edip, bir millet bir devlet olmamız lazım.
    Cevapla
  • Alper 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz dost değiliz biz kardeşiz. Dost sonradan olunur. Fırsat bu fırsat alalım karabağıda şehitlerimizin ruhu rahatlar.. can can Azaebaycan
    Cevapla
  • mert 3 yıl önce Şikayet Et
    teşekküre asla gerek yok kardes biuze yakisani yaptik herzamnda yapmaya devam edecegiz Allkahin izniyle.
    Cevapla
  • Daha da Geç olmadan 3 yıl önce Şikayet Et
    Turan birliğini kuralım biran evvel ekonomik ticari askeri kültürel eğitim sağlık ulaştırma turizim her alanda Kısacası Avrupa birliği neyse ne yapıyorsa Turan birliği de aynı sistem üzerinde aynı yapıyla bir birlik olalım neyi bekliyoruz ortak para birimine geçelim Azerbaycan Türkiye ilk adımları atsın sonra diğer Türki cumhuriyetler buna eklenir bir yerden başlamak lazım
    Cevapla
  • Müslüman Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Ümmet anlayışı nı dışlayıp Turan birliginden bahseden arakadaslara soruyorum. Nerede diger Türk devletleri? Neden Ermenistana karsi güçlü bir kınama yapmiyorlar? Hatta bizim yurt dışı operasyonlarimizda neden yanimizda olduklarını güçlü bir şekilde tüm dünyaya ilan etmiyorlar? Neden Kktc yi tanimiyorlar? Daha çok sey yazacaktimda.... Anlayana bu kadar yeter.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor