Aliyev ateş püskürdü: Bu aptal diktatörü durdurmazsanız biz durduracağız

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, uluslararası toplumun Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ın yaptıklarını görmezden geldiğini söyledi. "Diktatörlük, Ermenistan'da resmi siyaset haline geldi" diyen Aliyev, "Uluslararası toplum, aptal bir diktatörü durduramazsa Azerbaycan durduracak. Azerbaycan, ona yerini gösterecek ve toprak bütünlüğünü yeniden tesis edecek" ifadelerini kullandı.

Aliyev ateş püskürdü: Bu aptal diktatörü durdurmazsanız biz durduracağız
Aliyev ateş püskürdü: Bu aptal diktatörü durdurmazsanız biz durduracağız
GİRİŞ 29.09.2020 14:04 GÜNCELLEME 29.09.2020 16:27
Bu Habere 96 Yorum Yapılmış

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, ülkede görevine başlayan Pakistan'ın Bakü Büyükelçisi Bilal Haye'yi kabul etti. Haye, Aliyev'e güven mektubunu sundu.

 

Aliyev, burada yaptığı konuşmada, Pakistan'ı Keşmir meselesinde her zaman desteklediklerini belirtti.

"PAKİSTAN'A MİNNETARIZ"

Pakistan'ın Ermenistan'ı ülke olarak tanımadığını anımsatan Aliyev, "Bu karşılıklı destek, iş birliğimizin kardeşlik doğasını yansıtıyor. Pakistan'a ülkemizin toprak bütünlüğü konusundaki kararlı tutumundan dolayı minnettarız" dedi.

10 SİVİL ÖLDÜ, 20 KİŞİ YARALANDI

 

Ermenistan'ın 27 Eylül'de Azerbaycan'a yönelik saldırı başlattığına dikkati çeken Aliyev, bu saldırılarda 10 Azerbaycanlı sivilin öldürüldüğünü, 20'den fazla sivilin de yaralandığını kaydetti.

"KENDİ TOPRAKLARIMIZ İÇİN SAVAŞIYORUZ"

Azerbaycan ordusunun Dağlık Karabağ'da operasyonlarına başarılı şekilde devam ettiğini vurgulayan Aliyev, "Kendi toprağımızda savaşıyoruz. Dağlık Karabağ, Azerbaycan'ın ayrılmaz bir parçasıdır. Uluslararası toplum, ülkemizin toprak bütünlüğünü tanıyor" değerlendirmesinde bulundu.

PAŞİNYAN İÇİN SERT SÖZLER: BU APTAL DİKTATÖRÜ DURDURMAZSANIZ BİZ DURDURURUZ

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ın bölgedeki barış ve güvenlik için tehdit oluşturduğunu belirten Aliyev, "Ne yazık ki uluslararası kuruluşlar, Paşinyan rejiminin yaptıklarını görmezden geliyor. Diktatörlük, Ermenistan'da resmi siyaset haline geldi. Uluslararası toplum, aptal bir diktatörü durduramazsa Azerbaycan durduracak. Azerbaycan, ona yerini gösterecek ve toprak bütünlüğünü yeniden tesis edecek" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 96
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Ermenistanı hiç takip etmedim orası nasıl yönetiliyor bilgim yok. Ermenistan da umrumda degil. Bildigim sey Baban ve sen Azerbaycana diktatörlüğü yerlestirmissiniz.
    Cevapla
  • alpaslan 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah CC. yardımcınız olsun kardeşlerimiz Türkiye arkanızda
    Cevapla
  • ALPER 3 yıl önce Şikayet Et
    Merhum Haydar Aliyev'in oğlu da kendisi gibi şerefli ve delikanlı maşaallah, korkma İlham bey, Türk kardeşlerin yanında... Allah yardımcınız olsun
    Cevapla
  • Kaan Özcan 3 yıl önce Şikayet Et
    bedavadan bağırma ya git durdur o zaman hep aynı sözler kimsenin bir şeyi durdurduğu yok bunları haber bile yapmayın allah aşkına
    Cevapla
  • Sondem 3 yıl önce Şikayet Et
    İşin mi yok senin öyle kolaydı konuşması
    Cevapla
  • Türk evladi 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamdaki surat ifadesi, Vay saldirdim simdide donuma kacirdim kacacak delik te yok. Tepemizde TB2 var Ermenilerin sonunu getirdim gibi bir sekil var.
    Cevapla
  • Turc 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne ictiniz bilemiyorum mahalle kavgasi degil bu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
EURO 2024'te görev yapacak hakemler belli oldu! Türkiye'den tek hakem...
TSK'dan terör örgütüne büyük darbe: 19 terörist etkisiz hale getirildi!