Ermenistan'dan Türkiye'ye yeni iftira

Azerbaycan Ordusu karşısında ağır kayıplar veren Ermenistan Dışişleri Bakanı Zohrab Mnatsakanyan, Türkiye'nin Suriye'den asker getirerek Azerbaycan'da savaştırdığını iddia edecek kadar alçaldı.

Ermenistan'dan Türkiye'ye yeni iftira
Ermenistan'dan Türkiye'ye yeni iftira
GİRİŞ 29.09.2020 16:02 GÜNCELLEME 29.09.2020 16:45
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Ermenistan Dışişleri Bakanı Zohrab Mnatsakanyan, bugün yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin Suriye'de kontrol ettiği bölgelerdeki teröristlerin silah altına alındığına dair rahatsız edici bilgiler alıyoruz" diyerek Türkiye'ye karşı yalanlar savurmaya devam etti.

AZERBAYCAN ORDUSU YALANLADI

 

Azerbaycan, Türkiye'nin Suriye'den 4 bin savaşçı gönderdiği iddialarını yalanladı. Hacıyev, "Suriye'den Azerbaycan'ın yardımı için savaşçı sevkedildiğine dair iddialar Ermenistan'ın yeni bir kışkırtmasıdır ve tamamen saçmadır" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 21
  • İdam cezasi 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu iftirayi ortaya ilk atan chp li unal cevikoz chp ve hdp gecmisinden gunumuze her alanda Turkiyeyi Azerbaycani İslamin azili dusmani hep yalanlarla iftiralarla algi ve provakosyanlarla Turkiye Azerbeycan İslam milletimizi evletimizi hep sirtindan hancerleyen chp ve hdp en kisa zamanda kapatilmali gecmisten bu gune Turkiye İslam devlet millet mukaddesat aleyhine bile istege acikca vatan hainligi yapanlarin tamami yargilanip vatana ihanetin vatan hainliginin gecmiste gunumuzde gelecekte bilinen tek cezasi olan idam cezasiyla cezalandirilmali ceza geciktirilmeden infaz edilmeli
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 3 yıl önce Şikayet Et
    azerbeycanın ordusu yokmu neden suriyeden asker getirsin ancak siz ermeniler pkk askerlerini ve paralı askerleri getirdiniz onu neden söylemiyon ermeniyle hayatta anlaşamayız eskiden ülkemizi basıp hamile kadınların karnını şişleyen ihtiyar çocuk demeden öldüren ermeniler sonra türkiye bize soykırım yaptı diyor.hamile kadını şişleyen düşmana gülmü verecektik tabiki yurtdan atacaktık ülkemizi basana haddini bildirecektik.
    Cevapla
  • Kırıcı 3 yıl önce Şikayet Et
    Yıllardır soykırım diye yalanlar atıp oyunlar içindeler ya, Ama sanırım artık soyumuzu kırın demek istiyorlar.bizi yok edin diyorlar. Verin elime silahı da en önden gideyim.
    Cevapla
  • Türkten korkarlar 3 yıl önce Şikayet Et
    Türk askerini iyi biliyorlar çünkü destekledikleri PKK lıları nasıl etkisiz hale getirdiklerimizi biliyorlar. Korkaklar !..
    Cevapla
  • Kadıoğlu25 3 yıl önce Şikayet Et
    Şeref yoksunu Ermenistan! Eski günler geride kaldı. Ayrıca bizler Anadolu'da yaptığınız katliamları unutmadık. Bunların hesabı misliyle sorulacaktır. Diasporanız gelsin de kurtarsın sizi hodri meydan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı