Toğrul Allahverdili: Karabağ'ı tamamen azad etmemiz bir ayı bulmaz

Azerbaycan medya kuruluşu İnterpress Medya Yönetim Kurulu Başkanı Toğrul Allahverdili, Ermenistan Azerbaycan çatışmasındaki son durumu anlattı.

Toğrul Allahverdili: Karabağ'ı tamamen azad etmemiz bir ayı bulmaz
Toğrul Allahverdili: Karabağ'ı tamamen azad etmemiz bir ayı bulmaz
GİRİŞ 01.10.2020 17:09 GÜNCELLEME 01.10.2020 17:09
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Ermenistan-Azerbaycan çatışmasındaki son durumu anlatan Toğrul Allahverdili "Bütün Azerbaycan gençleri sayın Cumhurbaşkanımızdan savaş emri bekliyor" dedi.

Azerbaycan ordusunda kısmen seferberlik ilan edildiğini belirten Allahverdili, "Geçmişte ordumuzun kritik noktalarında görev yapmış subaylar yeniden orduya çağrıldı. Biz tüm Azerbaycan halkı olarak topyekun seferber olduk. Her Türk asker doğar. Hepimiz savaşa hazırız" diye konuştu.

"KARABAĞ'I ALMAMIZ BİR AYI BULMAZ"

"Azerbaycan ordusuna Batı'dan müdahaleler başladı. 30 yıldır susan BM, 30 yıldır susan İran, ABD bugün Azerbaycan'ı ateşkese davet ediyor. Batı'dan yapılan hiçbir açıklamayı kabul etmiyoruz. Bu şekilde devam edersek Karabağ'ı bir aydan kısa bir sürede düşman işgalinden temizleyeceğiz."

TERÖRİSTLERE KUCAK AÇTILAR

Toğrul Allahverdili, PKK'lı teröristlere ev sahipliği eden Ermenistan'ın bu girişiminin bölgede yalnızca Azerbaycan için değil, Türkiye ve tüm bölge için tehdit unsuru oluşturacağına değindi: "Bu yalnızca Azerbaycan'a yönelik oluşturulan değil, bölgeyi karıştırmayı amaçlayan bir  terör tehdididir. Ermenistan şu an terör eylemlerinin merkezi haline gelmektedir. Bu bölge için ciddi bir tehdit oluşturmaktadır. Ermenistan'da, Karabağ'da 200'den fazla terörist PKK'lı terörist yer alıyor. Bir o kadarının da neredeyse 400 PKK'lının İran'da geçiş için hazırlık yaptığına ilişkin bilgiler var."

YORUMLAR 12
  • Trabzon uşağı 3 yıl önce Şikayet Et
    La ĞALİBE İLLALLAH LA TAHZEN İNNALLAHE ME'NA Allah cc bizimle beraber gardaş AZERBAYCAN seninleyiz yanındayız inşaAllah amiiiin
    Cevapla
  • Sezgin Tabak 3 yıl önce Şikayet Et
    Başta İran Allah cezanızı versin, Adaletiniz Batsın.
    Cevapla
  • Ayyıldız 3 yıl önce Şikayet Et
    1 aya biter dersen çakallar seni bitirir bu iş uzamadan en geç 1 hafta içinde bitmeli tamamen temizlenmeli ..ne olduğunu anlamadan çarpıp çırpıstirip kökten halledeceksin nokta
    Cevapla
  • Ülkü 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynennnn çok fazla konuşmadan açık vermeden temizleyeceksin! Inşallah olacak ben eminim
    Cevapla
  • Sakın durmayın 3 yıl önce Şikayet Et
    Kıbrısta o hatayı bize yaptırdılar malesef. Durmayacaktık ve kıbrısın tamamını alacaktık. Inşallah azeri gardaşlarımız ateşi kesmezler ve karabağı tamamen, lakin TAMAMEN alırlar inş.
    Cevapla
  • Anadolu 3 yıl önce Şikayet Et
    Kıbrıs ta o hata yapıldı hep ayağımıza pranga oluyor hemde 50 senedir dahada ne kadar devam edecek meçhul.. bazan duymacaksin gormeyeceksin sağır ve dilsiz oluvereceksin ama bir türlü beceremedik maalesef
    Cevapla
  • Yozgatlı 3 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah, sürekli dua ediyorum, zafer Allah`tan, inşallah karabağ kurtulacak,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?