Son dakika: Azerbaycan paylaştı: Ermenistan'a büyük darbe!

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan'ın devam eden çatışmalarda ağır kayıplar vermeye devam ettiğini duyurdu.

GİRİŞ 03.10.2020 00:27 GÜNCELLEME 03.10.2020 00:27
Bu Habere 88 Yorum Yapılmış

Azerbaycan’ın işgal altındaki topraklarını geri almaya yönelik Ermenistan’a karşı başlattığı operasyonlar 6’ncı gününde devam ederken, Ermenistan ordusunun kayıpları artıyor. Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Bugün Azerbaycan ordusu yeni üsler kurarak bölgeyi düşman güçlerinden temizleyerek belirli yönlere doğru hareket etti” denildi.
 

 

 

Azerbaycan şoku! Canlı yayında rezil oldu! Deli misiniz siz...

 

ERMENİSTAN'A BÜYÜK DARBE VURULDU!

Açıklamada, 27 Eylül’den 2 Ekim yerel saatle 20.00’e kadar Ermenistan birliklerinin ağır kayıplara uğradığı belirtilerek, tüm cephe boyunca mevzilerinden ve bölgenin önemli bölgelerinden çekilmek zorunda kaldığı duyuruldu. Bakanlık, 27 Eylül-2 Eylül tarihleri arasında Ermenistan’a ait toplam 230’a yakın tank ve diğer zırhlı araç, 250 topçu, roketatar, havan, 38 hava savunma sistemi, 10 komuta kontrol ve komuta gözlem noktası, 7 mühimmat deposu, 130'dan fazla araç ve 1 Rus yapımı S-300 hava savunma sisteminin imha edildiğini bildirdi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 88
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Halkı yiyecek ekmek bulamıyor. Yoksulluk içindeler.Ermeni halkı savaşmak istemiyor ama ırkçı taşnak yöneticiler onları cepheye sürüyor buda yetmezmiş gibi kaçmasınlar diye zincirle bağlıyorlar. Eden bulur 1990 yıllarda yaptıkları katliamın hesabını veriyorlar şimdi. Bu savaşın sonunda umarım ermeniler akıllanır.
    Cevapla
  • Akdeniz 3 yıl önce Şikayet Et
    Esir almayın Ermeni bunlar teröristtir.Hastane bombaldılar.Alayını vurun.Karabağı terletmeyen Ermeni öldürülecek deyin boşaltın.
    Cevapla
  • musa 3 yıl önce Şikayet Et
    Her taşın altından çıkan ermenistan yaptıklarınızın karşılığını görüyorsunuz daha da göreceksiniz inşaallah. Yaşasın müslümanların birliği beraberliği kardeşiliği.
    Cevapla
  • Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Daha dur. devamı gelecek
    Cevapla
  • Tokatlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Asker lazım mı gardasim geleyim bizide alın askere birazda biz vuralim ermeniye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak