Trump: Beni Çin hasta etti! Yakın zamanda...

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedavisi gören ABD Başkanı Donald Trump, yakın zamanda bir test yaptıracağını belirterek, "Virüsün gittiğini düşünüyorum" dedi.

Trump: Beni Çin hasta etti! Yakın zamanda...
Trump: Beni Çin hasta etti! Yakın zamanda...
GİRİŞ 08.10.2020 17:46 GÜNCELLEME 08.10.2020 17:46
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Trump, Kovid-19'a yakalandıktan sonra ilk canlı röportajını Fox News'e telefonla bağlanarak verdi. 

Kendisini gayet iyi hissettiğinin vurgulayan Trump, "Bir seçim mitingi yapmayı çok isterim. Hastalık bulaştırdığımı hiç sanmıyorum." yorumunda bulundu.

Trump, Kovid-19'a yakalandıktan sonra hiç test yaptırmadığını belirterek, "Yakın zamanda test yaptıracağım. Bence virüs tamamen gitti. Bence artık tamamen temizim." dedi.

Bir noktada Kovid-19'a yakalanacağını anladığını belirten Trump, "Sürekli dışarıda insanlarla bir aradaydım. Bir yerde artık hasta olacağımı anladım." ifadelerini kullandı.

Kovid-19 salgını konusunda Çin'e yönelik suçlamalarını da sürdüren Trump, "Beni Çin hasta etti." ifadesini kullandı. 

Biden ve Harris'e sert eleştiriler 

Trump, Demokrat rakibi Joe Biden'a yönelik eleştirilerini de devam ettirdi, "Onun akli melekeleri başkan olmaya yetmez." dedi. 

Başkan yardımcısı adayları Cumhuriyetçi Mike Pence ve Demokrat Kamala Harris arasında dün akşam yapılan canlı yayın tartışmasını değerlendiren Trump, "Bu canavar (Harris) dün gece Pence ile canlı yayındaydı, dün gece kendi kendini yok etti. Bu canavarın söylediği her şey yalan." eleştirisinde bulundu.

Trump ayrıca Harris için, "komünist" ve "sevimsiz" sıfatlarını kullanarak, "O canavar sınırlarımızı açarak tüm tecavüzcülerin ve katillerin ülkemize gelmesini istiyor." diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • Hakkı An 3 yıl önce Şikayet Et
    Haklısınız TİYATRO. 3 günde iyileştiler. İhtimalen AŞILANDILAR. Ve İLAHİ bir kisveye BÜRÜNDÜ: İLAHİ SEÇİLMİŞLİK. Tam da seçmenlerinin istediği gibi. Yine seçmenlerinin isteği olan Ekonomi-Korona-SAĞLIK Sigortası kartları elinde. Teşvik Paketini Bekletiyor. Aşıyı bekletiyor, AŞI bedava olacak Demişti. Tekrar SEÇİLECEĞİ nerdeyse %60 kesinlikle belli. Joo mu o BİDON adaymış .... dedik ya Tiyatro VODVİL bir tiyatro.
    Cevapla
  • Vatandas 3 yıl önce Şikayet Et
    Tiyatroya devam
    Cevapla
  • Greenpeace 3 yıl önce Şikayet Et
    Bizim için kötünün iyisi yine de Trump diyebiliriz öbür 'gavur bidon kafa' daha tehlikeli gibi duruyor.Trump captsa yaptırımlarını uygulatmadı.Türkiye pkk Kandil bölgesine kalıcı olarak operasyonlar başlattı Libya da,Suriye'nin kuzeyinde köstek olmadılar hatta İdlib de rejim saldırılarından sonra Avacs uçakları ile yer bildirim işaret desteğinde bulunarak 2-3 Suriye uçağını düşürdük.Pkk-pyd'yi desteklediler bu iyi olmadı ancak gerektiği durumlarda da pkk-pyd'yi yüzüstü bırakıp arkalarında durmadılar sadece çıkar için bu örgütleri kullandılar.İlk kez bir Amerika cumhurbaşkanı bu ülke lideri için iyi anlaşıyoruz dedi bunlar önemli konulardır.Trump'ın seçilmesinde fayda vardır.
    Cevapla
  • xxlxx 3 yıl önce Şikayet Et
    Hala anlamamışsın ABDyi başkanlar değil, perde arkasındaki siyonistlerin yönettiğini
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz
Yine aynı manzara! PKK destekçisi DEM Partililer İstiklal Marşını okumadı...