BAE'nin Türk düşmanlığı bitmiyor! Yine hedef aldılar

Doğu Akdeniz'de, Libya'da, Suriye'de olduğu gibi BAE her fırsatta Türkiye'nin aleyhine oynamaya devam ediyor. BAE Dışişlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Enver Gargaş, Türk ordusunun Katar'daki varlığının bölge için 'istikrarsızlık unsuru' olduğunu söyleyerek Katar'daki Türk varlığından rahatsız olduğunu dile getirdi.

BAE'nin Türk düşmanlığı bitmiyor! Yine hedef aldılar
BAE'nin Türk düşmanlığı bitmiyor! Yine hedef aldılar
GİRİŞ 11.10.2020 17:41 GÜNCELLEME 29.03.2021 12:38
Bu Habere 271 Yorum Yapılmış

Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) Dışişlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Enver Gargaş, Türkiye'nin Katar'daki askeri varlığını gündeme getirdi.

 

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'I HEDEF ALDI

Twitter hesabından paylaşımlarda bulunan Gargaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son Katar ziyareti sırasında, Türk ordusunun Körfez ülkelerini bir bütün olarak istikrara kavuşturmaya çalıştığını belirttiği açıklamasına atıf yaparak "Bu açıklama Türkiye'nin bölgesel rolü ile tutarsızdır" dedi.

 

 

Gargaş, Erdoğan'ın sözleri hakkında "Açıklamada dikkatler ziyaretin ekonomik nedenlerinden uzaklaştırmaya çalışılıyor ve açık olmak gerekirse Türk ordusunun Katar'daki varlığı bölgemizde bir istikrarsızlık unsuru" ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE'YE HAYIR, İSRAİL'E EVET!

​"Arap Körfezi'ndeki Türk askeri varlığı acil bir durumdur ve bölgede negatif kutuplaşmaya katkıda bulunmaktadır" diye kaydeden BAE'li bakan, "Bölgesel garnizonlara ve bir önceki yüzyıla dayanan kolonyal ilişkileri yeniden üretmeye ihtiyacımız yok" değerlendirmesinde bulundu.Gargaş bu sözleriyle geçtiğimiz dönemde normalleşme anlaşması imzaladığı ve Arap devletlerinin ve Filistin'in aleyhine işbirliği yaptığı İsrail'le görüşmelerini de meşru göstermeye çalıştı.

İsrail ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve Bahreyn arasında varılan

YORUMLAR 271
  • Recep 3 yıl önce Şikayet Et
    Rahman Rahim ALLAH’ın İsmiyle ARAP’lar, KÜFÜR Ve NİFAK Bakımından Daha ŞİDDET’lidir. ALLAH’ın RESÛL’üne İndirdiği Şeylerin Hududunu BİLMEMEYE Daha Yatkındırlar Ve ALLAH; ALÎM’dir, HAKÎM’dir. 113-9/Tevbe-97
    Cevapla
  • Muzaffer şahintaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu küçük Arap devletlerini yöneten hain israil uşakları siz islam dinine en fazla zararı veriyorsunuz bir gün gelecek bunun bedelini çok ağır ödeyeceksiniz
    Cevapla
  • oben 3 yıl önce Şikayet Et
    size diyecek en kötü lafımı söyledim ne yok ki içinde
    Cevapla
  • Tarık 3 yıl önce Şikayet Et
    Demekki doğru yoldayız
    Cevapla
  • vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    daha çok rahatsız edecegiz sizin gibi yahudi uşaklarını..ve hepiniz biteceksiniz..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı