Fransa'da yılbaşından bu yana 73 cami kapatıldı

Fransa İçişleri Bakanı Gerald Darmanin, "radikal İslamcılık ile mücadele" iddiasıyla yılın başından itibaren 73 cami, özel okul ve iş yerlerinin kapatıldığını belirtti.

Fransa'da yılbaşından bu yana 73 cami kapatıldı
Fransa'da yılbaşından bu yana 73 cami kapatıldı
GİRİŞ 14.10.2020 02:21 GÜNCELLEME 14.10.2020 02:27
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Fransa İçişleri Bakanı Gerald Darmanin, düzenlediği basın toplantısında, geçen ay ülkenin Herault bölgesinde bir cami ve bir özel okul, diğer bölgelerde ise bir dernek ve 9 iş yerinin kapatıldığını kaydetti.

Bu yılın başından bu yana toplam 73 cami, özel okul ve iş yerlerinin kapatıldığını ifade eden Darmanin, ülkede 231 yabancının radikalleştiği gerekçesiyle sınır dışı edilmesi gerektiğini savundu.

Öte yandan Darmanin, geçen ay 4,2 ton uyuşturucunun ele geçirildiğini ve uyuşturucu kaçakçılığı yapan 1189 kişinin gözaltına alındığını bildirdi.

YORUMLAR 34
  • Hacivat 3 yıl önce Şikayet Et
    Fransa en büyük islam düsmani katliam soykirim tecavüz cocuklara dahi fransanin ne kadar barbar irk oldunun kaniti bir gün gelecek islam fransaya savas acacak
    Cevapla
  • Ercan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bizde bütün kiliseleri kapatalim
    Cevapla
  • Yakup 3 yıl önce Şikayet Et
    Almanlarda saldırıp Türk camilerini yakıp yıkıyorlar, sürekli bu şekilde. Alman derin devletinin marifeti bunlar. Yıllar öncede sekiz Türk vatandaşını BND nazilere katlettirdi ve hala kimse hesap soramadı.
    Cevapla
  • Bilo 3 yıl önce Şikayet Et
    Sürekli fransızdan rahatsız oluyoruzda, halen niye Renault, Citroen, Peugeot a biniyoruz, neden öz dilimizdeki fransızca kelimeleri silmiyoruz?
    Cevapla
  • Osmanemmi 3 yıl önce Şikayet Et
    Fransızca kelimeleri silemeyiz çünkü; O Fransızca kelimeler "Harf İnklabı'' denilen Hristiyanlaştırma devrimlerinden birisiyle kabul edildi. Kaldırmaya kalkarsanız ilk önce "Aydınlarımız" karşı çıkar...
    Cevapla
  • mert 3 yıl önce Şikayet Et
    bu haberi yine yalan oldugunu söyliyen zihniyet CHP olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam