Ermenistan cephesinden duygulandıran görüntü

3 köyü daha Ermenistan'ın işgalinden kurtaran Azerbaycan askerleri, kurtarılan topraklarda namaz kıldı.

GİRİŞ 17.10.2020 15:55 GÜNCELLEME 17.10.2020 16:35
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Ermenistan uluslararası hukuku hiçe sayan eylemlerine devam ederken, Azerbaycan ordusu işgal altındaki toprakları kurtarmak için hızla ilerliyor.

 

 

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, dün yaptığı açıklamada Azerbaycan ordusunun 3 köyü daha Ermenistan'ın işgalinden kurtardığını açıkladı.

Kurtarılan köylerde Azerbaycan Bayrağı dalgalandıran askerlerden gelen görüntüler yürekleri ısıttı. Azerbaycan askerlerinin kurtardığı topraklarda namaz kıldığı görüntüler, bir vatandaşın kamerasına yansıdı.

 

 

30'DAN FAZLA KÖY KURTARILDI

Topraklarını işgalden kurtarmak için dört koldan ilerleyen Azerbaycan ordusu Ermenistan'ı yenilgiye uğratmaya devam ediyor.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, geçtiğimiz günlerde yaptığı ulusa sesleniş konuşmasında Hadrut kasabasının yanı sıra Çaylı, Yukarı Güzlek, Gorazıllı, Kışlak, Karacalı, Efendiler, Süleymanlı, Cebrail , Sur,Edişe, Düdükçü, Edilli, Çiraguz ve 30'a yakın diğer köylerin kurtarıldığını bildirdi.

YORUMLAR 16
  • Azerbaycan Türkü 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah c.c bütün şəhidlərimizə rəhmət eləsin məkanları cənnət olsun amin ecmain, Allah c.c bütün əsgərlərimizi vətənimizi xalqımızı Azərbaycanımızı Türküyəmizi Turk islam dünyasını Pakistan mızı qorusun, Allah qəbul eləsin amin ecmain .
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun.
    Cevapla
  • Erzurumlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah kabul etsin. kılıcıniz keskin olsun.Allah yardımcınız olsun.
    Cevapla
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    gazaniz mübarek olsun aslanlar...lakin daha hizli ve yogun girmek icap eder ...şok dalgasi gibi kavurun kefereyi...uzayan sure ümitleri azaltir, moralleri bozar...
    Cevapla
  • Dağdelenoğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Peşinyan efendi çok kızar bu görüntülere. Karısını göndermişti, şimdi kendi de gider inşallah o bombalardan birine meze olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Irak'ta peş peşe patlamalar! Askeri üsse hava saldırısı düzenlendi
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti