Azerbaycan'da 'kurtarılan köylere BAYRAKTAR adı verilsin' önerisi

Türk Bayraktar SİHA'ları ile Ermenistan'a cepheyi dar eden Azerbaycan, savaşta emin adımlarla ilerleyişine devam ediyor. Azerbaycan'da araştırmacı gazeteci Cavanşır Hesenli, Karabağ'da işgalden kurtarılan bazı köylere "Bayraktar" ismi verilmesini önerdi.

GİRİŞ 21.10.2020 08:58 GÜNCELLEME 21.10.2020 09:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

27 Eylül'den bu yana devam eden Ermenistan-Azerbaycan savaşında, Ermenilerin işgal ettiği topraklar bir bir geri alınıyor. Azerbaycan ordusunun başarısı ise tüm dünya tarafından yakından takip ediliyor. Azerbaycan'ın savaşta kullandığı ve birçok kritik noktayı ele geçirirken başvurduğu Bayraktar SİHA'lar ise ülkenin gündemi olmuş durumda.

 

Azerbaycanlı araştırmacı gazeteci Cavanşır Hesenli, "Karabağ'da alınan bazı köylere BAYRAKTAR ismi verilsin'' diyerek SİHA'ların kendi milleti için ne kadar önemli olduğunu belirtmiş oldu.

YORUMLAR 2
  • AYŞE 3 yıl önce Şikayet Et
    Öyle birşey yapmayın üzerine düşman çekmeyin ağır olun sessiz akıllı hareket edin herşeyi ifşa etmeyin direk iyice düşman kazanır Azerbaycanın başarısı bilsinler siz güçlü olun yeter
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    10 milyonluk Yunan' ı geri çektiler,2 milyonluk Ermenileri yem olarak verdiler.Sistemlerimizi çözmek için harıl harıl çalışıyorlar.Dikkat.Mevla yar ve yardımcımız olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak