CIA ve FBI için kritik iddia: Trump seçilirse değişecek!

ABD Başkanı Donald Trump'ın, 3 Kasım'daki başkanlık seçimlerini kazanması durumunda, Federal Soruşturma Bürosu (FBI) Direktörü Chris Wray, Merkezi İstihbarat Ajansı (CIA) Direktörü Gina Haspel ve Savunma Bakanı Mark Esper ile diğer birçok ismi kovacağı iddia edildi.

CIA ve FBI için kritik iddia: Trump seçilirse değişecek!
CIA ve FBI için kritik iddia: Trump seçilirse değişecek!
GİRİŞ 26.10.2020 21:31 GÜNCELLEME 26.10.2020 21:36
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Axios haber sitesi, güvenilir kaynaklara dayandırdığı haberinde, Başkan Trump'ın, 3 Kasım seçimlerini kazanması durumunda yönetimde kritik değişiklikler yapacağını ileri sürdü.

TRUMP İŞTEN ÇIKARACAK

Kaynaklar, Trump'ın işten çıkarılacaklar listesinin oldukça uzun olduğunu ancak listenin başındaki isimlerin FBI Direktörü Wray, CIA Direktörü Haspel ve Savunma Bakanı Esper'in olduğunu aktardı.

Öte yandan Trump'ın Eğitim Bakanı Betsy DeVos'tan da memnuniyetsizliğini uzun süredir dile getirdiğini aktaran kaynaklar, Trump'ın zaman zaman Adalet Bakanı Bill Barr'dan da şikayet ettiğini belirtti.

Haberde, Trump'ın Haspel ve Barr'dan memnuniyetsizliğinin ana nedeninin bu iki birimin seçimlerden önce Obama'nın Rusya Soruşturmasına müdahalesi ile ilgili delilleri yayımlamamaları olduğu kaydedildi. Kaynaklar, Trump'ın seçimlerdeki şaibeler ve sokak olayları nedeniyle uzun süredir FBI Direktörü Wray ile de ters düştüğünü anımsattı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • Ylmz 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence tramp iktidara gelmeli ama uslu çocuk olmalı.en azından dayanıklı biri .digeri gelirse biraz nazik haseki kişiliği var yaşananlara dayanamaz kalbi ölür molur al başına belayı başına drama olur. Bide onu musallat etmeyin siyasetin içine zaten bıktık dramadan.hem yazık etmeyin adama verin geri planda bir masa gününü yaşasın. Bu açıkça insanı samimiyetce abd ye tavsiyem sozumu yabana atmayın bu bir alay etmek degildir
    Cevapla
  • Gakko 3 yıl önce Şikayet Et
    Trump sapığı gider ama gelen bubak moruk dengesizin teki Dünya nın çekeceği var bu moruklardan
    Cevapla
  • Emin EMİNOĞLU 3 yıl önce Şikayet Et
    Trump a karsi Amerika'daki sokak eylemlerine karışan Fetö yü ve onun itlerinide unutmasın sakın.
    Cevapla
  • Memoş 3 yıl önce Şikayet Et
    Bizi ne ?
    Cevapla
  • esteban41 3 yıl önce Şikayet Et
    Başlamışken alancı nasayı unutma. Nasanın amblemini pinokyo resmi ile değiştirmek gerek.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MSB kaynakları: (İsrail-İran gerilimi) Muhtemel gelişmelere yönelik tüm tedbirler alındı
Baraj patladı köyü su bastı! Ürkütücü görüntüler Kazakistan'dan..