İran'dan sert açıklama: Bu ahmakça...

İran lideri Ali Hamaney, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un İslam'a ve Peygamber efendimiz Hazreti Muhammed'e yönelik hakareti savunmasına tepki göstererek, "Bu ahmakça eylem, kendisini cumhurbaşkanı olarak seçen halkın aklına bir hakaret değil midir?" değerlendirmesini yaptı.

İran'dan sert açıklama: Bu ahmakça...
İran'dan sert açıklama: Bu ahmakça...
GİRİŞ 28.10.2020 22:57 GÜNCELLEME 28.10.2020 22:57
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Hamaney, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Fransa'da İslam'a ve Peygamber efendimiz Hazreti Muhammed'e yönelik hakaretlere sert tepki gösterdi.

Mesajında Fransız gençlere hitap eden Hamaney, "Cumhurbaşkanınıza sorun. Allah'ın Peygamberine hakareti neden savunuyor ve onu ifade hürriyeti olarak görüyor? İfade hürriyetinin anlamı, gözde ve mübarek simalara hakaret midir? Bu ahmakça eylem, kendisini cumhurbaşkanı olarak seçen halkın aklına bir hakaret değil midir?" ifadelerini kullandı. 

HAMANEY İKİYÜZLÜ MUAMELEYE İSYAN ETTİ

Hamaney, eleştirilerine şöyle devam etti: "Bir sonraki soru da şudur: Holokostla ilgili tereddüt neden suçtur? Holokostla ilgili bir şey yazan neden cezaevine giriyor da Peygambere hakaret serbest oluyor?"

NE OLMUŞTU?

Macron, geçtiğimiz günlerde 'İslami radikalizmle mücadele' adı altında bir ulusa sesleniş konuşması gerçekleştirmiş, "İslam bugün dünyanın her yerinde krizde" şeklinde tepki çeken bir ifade kullanmıştı. Bu açıklamanın devamında Fransa'da kamu binalarına Peygamber efendimiz Hazreti Muhammed'in karikatürlerinin yansıtılması da kayışı koparan son hamle olmuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 10
  • ultra 3 yıl önce Şikayet Et
    iran, anavatanı fransaya pek laf etmez. ruhani günler sonra kendi tabanına şirin gözükmeye çalışıyor.
    Cevapla
  • harun 3 yıl önce Şikayet Et
    ermeni soykirimi olmadi deyincede suc ama hakaret serbest bu ozgurluk falan degil resmen islamiyeti sindirmeye calisiyorlar ama bu sefer kilcigi yuttular
    Cevapla
  • hristiyan terorizmi 3 yıl önce Şikayet Et
    valla bende ikiyuzlu muameleye sonderece karşıyim. ama macronun kine değil.onun rengi belli macron islami savunup, mazluma liman olan erdoğana iltifat etmesini beklemeyiz tabi rengi belli bu itlerin.ya senin hamaney senin rengin musluman yaptiklarin gavuru bile aratir..suriyede,lubnanda,irakta şii teroristlerin yaptiği işkence tecavuz ve katliamlarini bu açiklamalarla ortebileceğinimi zannediyorsun..alçak adam pkkyi sen beslemiyormusun.azerbaycana karşi ermeniye sen muhimmat yollamiyormusun..yavuz sultan selimin evlatlari soracak elbet bunlari...
    Cevapla
  • Cenk1453 3 yıl önce Şikayet Et
    Macron lan sen kimsin ki de Allah resulü Hz. Muhammet peygamberi ağzına alıyorsun.önce bir abdest almasını öğren.
    Cevapla
  • AtA 3 yıl önce Şikayet Et
    Valla tebrikler... uyanışa bir vesile inşallah...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek