Kanada Başbakanı Trudeau'dan Fransa'yı utandıracak sözler

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Fransa'nın Nice kentinde kilisede gerçekleştirilen bıçaklı saldırıyla ilgili olarak, 'Bu saldırıları gerçekleştiren suçlular, teröristler, soğukkanlı katiller İslam'ı temsil etmemektedir.' dedi. Saldırı Avrupa'daki bazı siyasetçilere, özelliklere Fransa'daki aşırı sağcı liderlere Müslümanlara nefret kusmak için adeta bahane olmuştu.

Kanada Başbakanı Trudeau'dan Fransa'yı utandıracak sözler
Kanada Başbakanı Trudeau'dan Fransa'yı utandıracak sözler
GİRİŞ 29.10.2020 21:20 GÜNCELLEME 29.10.2020 21:20
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Trudeau, Avrupa Birliği liderleriyle gerçekleştirdiği çevirim içi toplantı sonrası basına yaptığı açıklamada, "iğrenç" bir terör eylemi olarak nitelendirdiği saldırıyı kınayarak, yaşamını yitirenlerin ailelerine ve sevdiklerine başsağlığı diledi.

"DÜNYANIN HERHANGİ BİR YERİNDEKİ MÜSLÜMANLARI TANIMLAMIYOR"

Kanada Başbakanı Trudeau, "Bunlar iğrenç suç eylemleridir ve her koşulda haksızdır ve tüm değerlerimize hakarettir. Bu saldırıları gerçekleştiren suçlular, teröristler, soğukkanlı katiller İslam'ı temsil etmemektedir. Bu kişiler Fransa'da, Kanada'da veya dünyanın herhangi bir yerinde Müslümanları tanımlamıyorlar." diye konuştu.

Fransa'nın Nice kentindeki Notre Dame Kilisesi'ndeki bıçaklı saldırıda 3 kişi yaşamını yitirmiş, çok sayıda kişi yaralanmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 34
  • Biz biriz 3 yıl önce Şikayet Et
    siz muşlümanların kutsalları ile uğraşır sanız libya suriye ırak myanmar da onca müslümanı katlederseniz içlerinden biri çıkar böyle intikam alır. siz önce katlettiğiniz masum Müslümanlar ın hesabını verin
    Cevapla
  • Adem ÖZTÜRK 3 yıl önce Şikayet Et
    bilmiyorum ama bu adam bana samimi geliyor. inşaALLAH en kısa zamanda islam la müşerref olur. bize ambargo koydular ama sadece kendisinin kararı değildir diye düşünüyorum.
    Cevapla
  • salih 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunun geleceği belliydi,planliydi bu eylemi yapanlar kesin Fransız istihbaratının ajanlaridir.Algi yapmaya çalışıyorlar ama nafile geçti ögünler Avrupa birligi sona doğru gidiyor.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Salih, siz, ne olur, ne olmaz, biraz daha meşale hazırlayın, Kızılay’ın göbeğinde güneşin tam tepede olduğu saatte AVRUPA BİRLİĞİNE karşı onları yakın.
    Cevapla
  • KürdTürkKardeştr 3 yıl önce Şikayet Et
    Kesin Fransa yaptırmıştır saldırıları
    Cevapla
  • Osmanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu Fransa kafirinin bir oyunu olduğu aşikar ama şunu bilsinlerki Allah oyun bozanları en hayırlısıdır Allah'ın laneti müslümanlara oyun kuranların üzerine olsun Amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi