Son dakika: Maduro'dan Erdoğan'a Türk bayraklı teşekkür mesajı

Son dakika: Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a ülkesine sağladığı destek ve gösterdiği dayanışmadan dolayı teşekkür etti..

Son dakika: Maduro'dan Erdoğan'a Türk bayraklı teşekkür mesajı
Son dakika: Maduro'dan Erdoğan'a Türk bayraklı teşekkür mesajı
GİRİŞ 29.10.2020 23:23 GÜNCELLEME 29.10.2020 23:23
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 97'nci yıl dönümünde Türk halkına ve kardeşimiz Recep Tayyip Erdoğan'a tebriklerimi sunuyorum. Venezuela'ya sağlık mücadelesinde ve yeni çok kutuplu dünyanın inşasında koşulsuz destek ve dayanışması için teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Maduro yaptığı paylaşımda, Türk bayraklı fotoğraf kullandı.

Geçtiğimiz Ağustos ayında Venezuela ve Türkiye kültür merkezlerindeki faaliyetlerin kurulması ve işletilmesi, konut, sağlık ve eğitim birimlerinin inşası konusunda yeni anlaşmalar imzalamıştı. Yeni anlaşmaların imzalanmasının ardından Kovid-19 salgınına rağmen iki ülke arasındaki ticaret hacmi üçe katlanmıştı. Türkiye ayrıca Venezuela'ya 288 yatak kapasiteli bir hastane inşa etme sözü vermişti.

YORUMLAR 45
  • bandırmalı 3 yıl önce Şikayet Et
    venezuellada kılıçdaroğlu ancak tuvalet bekçliği yapar
    Cevapla
  • kuyumcu 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir cok müslüman ülkeleri bize karşı bunun gibi olamadı. Bina çürük maalesef.
    Cevapla
  • Mert 3 yıl önce Şikayet Et
    Maduro-Mağdur o
    Cevapla
  • YOZGATLI 3 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçtaroğlunu versek maduroyu alsak çok iyi olacakta. kılıçtaroğlunun fikri belli o zararsız hiç kimse tınmıyor zaten. kendi kendini de tınmıyor bugünkü söylediğini bir kaç dakika sonra tekrar kendi çürüte biliyor. yani adam kendiyle çelişkili yaşıyor. bence daha sinsi olanları verelim. neye yarar mesela hdp nin gizli ittifakları " iyi parti, saadet partisi, ve şimdide ahmet davutoğlu ve diğeri bunları versek memleket için daha hayırlı olacak. ve hatta gizli düşman şeytan gibi her yeri karıştıran gülü de verebilirsiniz.
    Cevapla
  • turkm 3 yıl önce Şikayet Et
    chp yi komple verelim maduru alalim.yes
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak