Charlie Hebdo karikatürünü sınıfta gösterince açığa alındı

Belçika'da bir ilkokul öğretmeni Fransız Charlie Hebdo dergisinin Hz. Muhammed'e hakaret içeren bir karikatürünü öğrencilere gösterdiği için görevden alındı.

Charlie Hebdo karikatürünü sınıfta gösterince açığa alındı
Charlie Hebdo karikatürünü sınıfta gösterince açığa alındı
GİRİŞ 30.10.2020 20:55 GÜNCELLEME 30.10.2020 23:34
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Belçika basınındaki haberlere göre, başkent Brüksel'in Molenbeek bölgesindeki bir ilkokul öğretmeni 6. sınıf öğrencilerine tabletinden karikatürü gösterdi. 

Çocukların derste olanları ailelerine anlatmaları üzerine bazı aileler okul yönetimine durumu aktardı. Olayın okulun bağlı olduğu Belediyeye iletilmesinin ardından öğretmen görevden uzaklaştırıldı.

Molenbeek Belediye Başkanı Catherine Moureaux, öğretmenin karikatürü gösterdiği için değil, 10 yaşındaki çocuklara açık saçık görsel gösterdiği için görevden alındığını söyledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • cevahir 3 yıl önce Şikayet Et
    hiç bir akıl insanlığın kutsal saydığı değerlere özgürlük kisvesi altında hakaret etme gibi lüksü yoktur. Belçika açığa almakla muazzam bir hareket yapmıştır. cunku bu bir emsaldir.
    Cevapla
  • martli 3 yıl önce Şikayet Et
    Akıl gitti. sadece içlerinde ki kin ve inat hareket etmeye başladılar firavun ve askerleri de oyke olmadı mı? Hz Musa nin mucizelerini gördü. sonra kızıldeniz kıyısına geldikleri de Hz musa Asasını denize vurdu deniz yarıldı. bunu da gördü. asanın suya dokunmasi ile yarılan denizin tekrar asanın dokunuşu ile kapanacağını akil edemedi. kin ve inadı aklinin önüne geçmişti. bugun fransa da bunu yaşıyor. Hz. peygamberin hak peygamber olduğunu biliyorlar. kimisi makam mevki kimisi gurur kimisi de inat yüzünde küfürlerine devam ediyorlar. sonlari yakın..
    Cevapla
  • doğrucu 3 yıl önce Şikayet Et
    peygamberimizle ilgili yaptiklari karikatür müstehcen içerikliymis dün bbcye baglanan ve hukumeti eleştiren bir fransızdan öğrenmiş oldum. gormedigim iyi olmus. merak edip bakmayın igrenebilirsiniz bu kafirlerin yaptıklarından. Allah onlara cezalarını verir, biz bakmasak ve görmesek daha iyi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?