Danimarka’da aşırı sağdan rezil kampanya

Avrupa'da son dönemde giderek artan İslam'a ve Peygamberimiz Hz.Muhammed'e yönelik hakaretlere bir yenisi daha eklendi.

Danimarka’da aşırı sağdan rezil kampanya
Danimarka’da aşırı sağdan rezil kampanya
GİRİŞ 01.11.2020 08:24 GÜNCELLEME 01.11.2020 08:24
Bu Habere 70 Yorum Yapılmış

Danimarka'da aşırı sağcı Yeni Sağ Partisi, web sitesinde "Danimarka gazetelerinde Charlie Hebdo'nun çizimleriyle reklam yayınlamak" için bir bağış toplama etkinliği başlattı.

Danimarka parlamentosundaki 179 sandalyenin dördüne sahip göçmenlik karşıtı partinin lideri Pernille Vermund, reklamlar için 20 bin avro yardım toplandığını açıkladı. Vermund, bu ahlaksız girişimi, "İfade özgürlüğüne desteğimizi göstermek istiyoruz" sözleriyle savundu.

Danimarka medyası ise reklamları yayınlamak konusunda tereddüt ediyor. Extrabladet Gazetesi editörü Poul Madsen, reklamları önce göreceklerini ve ardından yayınlayıp yayınlamama kararı alacaklarını söyledi.

YORUMLAR 70
  • Muhammed 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ın laneti Allah düşmanlarının üzerine olsun!
    Cevapla
  • Turan 3 yıl önce Şikayet Et
    Dunyayi basiniza yikariz kendinize gelin!
    Cevapla
  • TURAN KIZILELMA 3 yıl önce Şikayet Et
    Az kaldı göreceksiniz bakın başınıza neler gelecek göreceksiniz,Mısır firavunu’nun sonu hatırlıyorsunuz değilmi,Nemrut’un sonunu hatırlıyorsunuz değilmi,ama sizlerde ne onların başına gelenleri ibret alacak akıl,nede gerçeği görecek göz kalmamış sizler bakar kör ve hastalıklı ruh topluluklar,Hz.Muhammet (S.A.V) Efendimize saldırılarınızın bedelini çok ağır ödeyeceksiniz benim düşünce özgürlüğüme göre,
    Cevapla
  • Nesrin Kurnaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu olay danimarkanin Hz. Peygambere ilk terbiyesizligi ilk sataşması degil ve ben yillardir danimarka urunlerini boykot ediyorum kendi çapımda.
    Cevapla
  • kanarya 3 yıl önce Şikayet Et
    daha da güçlü olmalıyız daha da kenetlenmeliyiz, içimizdeki hainler bitmiyor ki sıra dışarı gelsin. bu ülkeyi dışardan yıkamayacaklarını bütün dünya anladı, içerden yıkmak içinse hain ve ne idüğü belirsiz bir çok insan görünümlü varlıklar yaşıyormuş bunu da gördük..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Partili ismin Dünya Taekwondo Şampiyonu'na verdiği söz yalan oldu
Macron: Karşımızda çok büyük riskler var Avrupa ölebilir