Viyanadaki terör saldırısında İki Türk milli kahraman ilan edildi

Avusturya'nın başkenti Viyana'da meydana gelen terör saldırısında bir kadın ve bir polis memurunu kurtaran iki Türk, ülkede kahraman ilan edildi. Saldırıda yaralanan bir kadını restorana taşıyan Recep Tayyip Gültekin ve Mikail Özen, saldırı anında da bölgedekilere 'siper alın, eğilin' diye uyardı.

Viyanadaki terör saldırısında İki Türk milli kahraman ilan edildi
Viyanadaki terör saldırısında İki Türk milli kahraman ilan edildi
GİRİŞ 03.11.2020 13:36 GÜNCELLEME 03.11.2020 13:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Avusturya'nın başkenti Viyana’da meydana gelen terör saldırısında biri saldırgan 2 kişi hayatını kaybetti, 7’siağır 15 kişi yaralandı.

MİLLİ KAHRAMAN İLAN EDİLDİLER

Terör saldırısı sırasında orada bulunan iki Türk vatandaşı, bir kadın ve polis memurunu kurtardı ve ülkede milli kahraman ilan edildi.

Saldırıda yaralanan bir kadını da restorana taşıyan Receğ Tayyip Gültekin ve Mikail Özer, ülkenin gurur kaynağı oldu.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU TEBRİK ETTİ

Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avusturya'nın başkenti Viyana'da silahlı saldırıda yaralanan polis ve kadına yardım eden Recep Tayyip Gültekin ve Mikail Özen'e teşekkür etti. 

Bakan Çavuşoğlu, Twitter hesabından Avusturya'nın başkenti Viyana'da dün gece meydana gelen silahlı saldırıda yaralı polis ve kadına yardım eden Recep Tayyip Gültekin ve Mikail Özen'le ilgili paylaşımda bulundu. Bakan Çavuşoğlu, "Dün gece Viyana’da iki kahraman vardı. Bir Türk ve Müslüman'ın yapması gereken neyse onu yaptı. Recep Tayyip ve Mikail. Teşekkürler çocuklar. Sizlerle gurur duyuyoruz" ifadesine yer verdi. 

YORUMLAR 1
  • Wien ibo 3 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun bir tane side dikkatinizi cekerim hemsehrim yozgatlidir:::))))
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı