Terhune’de yeni bir toplu mezar bulundu

Libya’da darbeci General Hafter’e bağlı güçlerden kurtarılan Terhune kentinde yeni bir toplu mezar bulundu.

Terhune’de yeni bir toplu mezar bulundu
Terhune’de yeni bir toplu mezar bulundu
GİRİŞ 15.11.2020 20:42 GÜNCELLEME 15.11.2020 20:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Libya’da Birleşmiş Milletler’in tanıdığı Trablus merkezli Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti tarafından yapılan açıklamada, darbeci General Hafter’e bağlı güçlerden kurtarılan Terhune kentindeki Meşru El-Rabt bölgesinde yeni bir toplu mezar bulunduğu belirtildi. Açıklamada, ekiplerin toplu mezardaki çalışmalarının devam ettiği ve şimdiye kadar 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldığı ifade edildi.

Öte yandan 10 gün önce aynı bölgede 5 toplu mezar daha bulunmuştu. Haziran ayından bu yana Terhune’de bulunan toplu mezar sayısının 26’ya ulaştı.

 

 

YORUMLAR 1
  • Adnan 3 yıl önce Şikayet Et
    eeer yani sadece bu kadarmı? şimdiye kadar 25 toplu mezar bulundu ve Türkiyenin destek verdiği ulusal mutabakat hükümeti yapsa fais el sarracı kesinlikle asmışlardı uluslararası adalet divanı(lahey).ama hafter yapınca herkes sus pus oluyor..bu kıyametin yaklaştığını âlâmetinin habercisidir bilesiniz..şu arapları yabacıların esaretinden kurtarmadıkça bu zülüm devam edecek .ya arap halkı sonunda yeterrrr diyecem keyif içinde yaşayan krallarına (koltuk sevdalısı sadece yemek içmek eğlenmek zevki sefa yapmak). öyle büyük vebal varki bu arap krallarında (katar hariç..osmanlıdan bu yana bizi satmayan tek Arap ülkesi) Allah CC bunları gayyan kuyusuna atar inşallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı