Putin'in sağlık durumu hakkında olay iddia! Öksürük krizine girmişti

2 gün önce bir konferansta öksürük krizine giren Rusya devlet başkanı Putin'in sağlık durumuna ilişkin çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Putin, kanser nedeniyle bir süre önce ameliyat geçirdi.

GİRİŞ 20.11.2020 23:18 GÜNCELLEME 20.11.2020 23:18

Rusya Devlet Başkanı Vlademir Putin'in iki gün önce telekonferansla katıldığı bir toplantıda öksürük krizine girmesi dikkat çekmiş, koronavirüse yakalanmış olabileceği ileri sürülmüştü.

Başkanlık sarayı Kremlin'den ise Putin'in herhangi bir sağlık sorunu olmadığı ve koronavirüse yakalanmadığı belirtilmişti.

PUTİN KANSER OLDUĞU İÇİN AMELİYAT GEÇİRDİ

Ancak bugün bir başka iddia ortaya atıldı. Moskova Devlet Diplomasi Enstitüsü'nde Halkla İlişkiler Departmanı'nın başındayken üniversite yönetiminin talebi üzerine Haziran 2019'da görevinden istifa eden Valery Dimitriyeviç Solovey, Putin'in kanser olduğunu ve bu nedenle bir de ameliyat geçirdiğini iddia etti.

Putin'in sağlık durumuyla ilgili konuşan Solovey, "Biri nöropsikolojik, diğer ise kanser" ifadesini kullandı. Valery Solovey, ikinci teşhise ilişkin "çok çok daha ciddi" değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kassam görüntüleri yayınladı, İsrail karıştı! Netanyahu’nun evinin önüne yığıldılar
Ukraynalı bir kadın iki yaşındaki oğlunu 25 bin dolara satmaya çalışırken yakalandı