Terör örgütü yandaşları İsviçre Türk Toplumu Başkanı Yıldız'ın evine saldırdı

İsviçre'deki Türk sivil toplum kuruluşlarının çatı organizasyonu olan İsviçre Türk Toplumunun (İTT) Başkanı Şeref Yıldız'ın evine terör örgütü PKK yandaşlarınca gece saatlerinde saldırıda bunuldu.

GİRİŞ 25.11.2020 19:47 GÜNCELLEME 25.11.2020 19:47
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İsviçre'de Türklerin kurduğu 100'e yakın dernek ve 13 federasyonun çatı organizasyonu olan İTT'nin başkanı Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, saldırıyı kınadı.

Terör örgütü yandaşları İsviçre Türk Toplumu Başkanı Yıldız'ın evine saldırdı

Yıldız, İsviçre'nin Basel kentindeki evinin saat 03.00-04.00 sularında terör örgütü yandaşlarınca hedef alındığını söyledi. Saldırganların bira şişelerine doldurdukları kırmızı boyaları evinin penceresine ve duvarlarına fırlattığını aktaran Yıldız ayrıca duvarlara çirkin ifadeler yazıldığını belirtti. Saldırganlar ayrıca Yıldız'ın evinin önündeki park halindeki araçlara da kırmızı boyalarla zarar verdi.

Terör örgütü yandaşları İsviçre Türk Toplumu Başkanı Yıldız'ın evine saldırdı

Yıldız'ın terör örgütü mensuplarından tehditler aldığı biliniyordu. İsviçre polisi saldırıyla ilgili soruşturma başlattı. Aynı zamanda Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İsviçre Şube Başkanı olan Şeref Yıldız, ağustos ayında İTT başkanlığına seçilmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Alkaroğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Türk olmak zor ama bir okadar da gurur verici.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
BBC, Rusya'nın Ukrayna'daki kayıplarının 50 bini aştığını tespit etti
CHP'li belediyelerdeki akraba atamaları Fatih Portakal'ı çileden çıkardı: Yazıklar olsun