Andrea Bocelli Türk hayranlarına seslendi

Geçtiğimiz aylarda Türkiye Cumhuriyeti Prag Büyükelçimiz Sayın Egemen Bağış ve Eşi Beyhan Bağış’ın Büyükelçilik konutunda ağırlanan Bocelli ve ailesi zorluklarla geride bırakacağımız 2020 senesine hafızalardan silinmeyecek bir konser ile veda ediyor. Genç yeteneklere destek olan Andrea Bocelli Derneği ve Jameel Topluluğu yararına online platformda düzenlenecek olan konser için Bocelli Türk hayranlarına seslendi.

Andrea Bocelli Türk hayranlarına seslendi
Andrea Bocelli Türk hayranlarına seslendi
GİRİŞ 05.12.2020 18:48 GÜNCELLEME 05.12.2020 18:48

Geçtiğimiz Eylül ayında Büyükelçi Egemen Bağış ve Eşi Beyhan Bağış ile keyifli bir akşam yemeğinde bir araya gelerek Türk yemeklerini tadan Bocelli çiftine yemek masası düzeninde misafirlerin hayranlığını kazanan Anatoli markasının Türk sanatını yansıtan sanat eseri niteliğindeki tuzluk biberlik setlerinden de hediye etmişti.

"TÜRK KÜLTÜRÜNE HER ZAMAN HAYRANLIK DUYMUŞUMDUR"

Kurulan bu dostluk köprüsü ile Andrea Bocelli 12 Aralık günü dijital platform’da düzenlenecek konser için Türk hayranlarına şunları söyledi;
 
"Türkiye’ye, Türk kültürüne her zaman hayranlık duymuşumdur. Türk seyircisi ile harika anılarım var. Kariyerimde beni takip ettikleri sürece bana gösterilen iyiliğin karşılığını verebilmek için yapabileceğim en iyi şey canlı konserler yapmaktır. Sayın Egemen Bağış ve eşi Beyhan Bağış ile hem İtalya’da hem Çekya’da bir araya geldiğimizde aynı nezaket ve sıcaklık ile ağırlandık. En kısa zamanda da, zor zamanları geride bıraktıktan sonra Türkiye’de yeniden bir konser vermeyi isterim. Parma’da Teatro Regio’dan canlı olarak yapacağım konserde herkes ile bir araya gelmekten çok büyük heyecan duyuyorum ve bunun hepimiz için bir yeni yıl hediyesi olarak görüyorum."

Cirque du Soleil ile yaptığı çalışmalarla tanınan Franco Dragone’nin yöneteceği konserde ayrıca Andrea Bocelli’ye kızı Virginia ve arkadaşı meşhur şarkıcı Zucchero da eşlik edecek. 12 Aralık günü canlı olarak izlenebilecek konserin biletleri dijitalde satışa sunuluyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
205 milyon liralık vurgun! Banka denetiminde ortaya çıktı!
CHP'li belediyelerdeki akraba atamaları Fatih Portakal'ı çileden çıkardı: Yazıklar olsun