Obama, Bush ve Bill Clinton'dan ortak korona kararı!

ABD'nin eski başkanları, kamera karşısında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısı olmaya gönüllü olduklarını açıkladı. 3 eski başkanın kamera karşısında aşı olarak halk arasında farkındalığı arttırmayı ve aşının güvenilir olduğunu kanıtlamayı hedeflediği ifade edildi.

Obama, Bush ve Bill Clinton'dan ortak korona kararı!
Obama, Bush ve Bill Clinton'dan ortak korona kararı!
GİRİŞ 05.12.2020 23:49 GÜNCELLEME 05.12.2020 23:50
Bu Habere 121 Yorum Yapılmış

CNN'deki habere göre, eski başkanlar Barack Obama, George W. Bush ve Bill Clinton, Kovid-19'a karşı ABD Gıda ve İlaç İdaresinin (FDA) onayladığı aşıyı kamera karşısında yaptıracaklarını belirtti.

AŞININ GÜVENİLİR OLDUĞUNU KANITLAYACAKLAR

Obama, Bush ve Clinton'ın kamera karşısında aşı olarak halk arasında farkındalığı arttırmayı ve aşının güvenilir olduğunu kanıtlamayı hedeflediği ifade edildi.

 Barack Obama, George W. Bush ve Bill Clinton

 

FAUCI'YE GÜVENLERİ TAM

Obama, SiriusXM radyo kanalında Joe Madison'a yaptığı açıklamada, ABD Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü Direktörü Dr. Anthony Fauci'yle daha önceden çalıştığını ve kendisine çok güvendiğini belirtti. 

Fauci'nin "güvenilir" dediği aşıyı hemen yaptıracağını ifade eden Obama, bunu televizyon ekranlarında yapacağını ya da kaydedeceğini söyledi.

Bush'un özel kalem müdürü Freddy Ford, Fauci ve Beyaz Saray Kovid-19 ile Mücadele Görev Gücünde yer alan Doktor Deborah Birx ile temasa geçtiklerini kaydederek, Bush'un kameralar önünde aşıyı olabileceğini belirtti.

Clinton’ın basın sekreteri Angel Urena de eski Başkan'ın halkı teşvik etmek için kamuoyu önünde aşı olmayı istediğini ifade etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 121
  • Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Maymunlar cehenneminde 3 katil maymun insanlığın baş düşmanları hangi insanlar için yapacaklarına şaştım kaldım öldürdükleri insan sayısı 100 milyonlarcaya ulaştı
    Cevapla
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    dünyaya ölüm tecavüz katliam yagdiran 3 bebek katilleri kan icici iblisler. 3 birden asi olacaklarmis iste asinin kimlerin oldugunun kaniti bundan sonrasini anlamayana yapacak bisey yok.
    Cevapla
  • Selim49 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar insan değil ki. İnsanlar için olan aşaıyı tanıtıyorlar. Bunlar insan kanıyla beslenen insanlık düşmanları. Sadece bu üçü milyonlar ca insanı öldürdü.
    Cevapla
  • mehmet emin 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu isin kimlerin plani oldugunun bir isbati daha...
    Cevapla
  • halıl 3 yıl önce Şikayet Et
    dunyayı savaş alanına cevirdiler..yatacak yerleri..Allah bildiği gibi yapsın..Bıden de bunların ekıbinden..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!