Katliam yapacaklardı! Cerablus'ta patlayıcı yüklü kamyonet ele geçirildi

Suriye'nin Cerablus kentinde, güvenlik güçlerince patlayıcı yüklü kamyonet ele geçirildi. Sürücüsü gözaltına alınan kamyonetteki patlayıcılar kontrollü şekilde imha edildi.

Katliam yapacaklardı! Cerablus'ta patlayıcı yüklü kamyonet ele geçirildi
Katliam yapacaklardı! Cerablus'ta patlayıcı yüklü kamyonet ele geçirildi
GİRİŞ 11.12.2020 00:33 GÜNCELLEME 11.12.2020 00:33

Gaziantep’in Karkamış ilçesinin karşısında bulunan ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nce düzenlenen Fırat Kalkanı Harekatı ile terör örgütlerinden arındırılan Suriye’nin Cerablus kentinde yerel kolluk kuvvetleri öğleden sonra el yapımı patlayıcı yüklü bir kamyoneti durdurdu. Sürücüsü gözaltına alınan kamyonetteki patlayıcılar da kontrollü şekilde imha edildi.

Gaziantep Valiliği'nden de konuya ilişkin yapılan açıklamada, el yapımı patlayıcılara ilişkin soruşturma başlatıldığı vurgulanarak şöyle denildi:

"Valiliğimiz koordinasyonunda danışmanlık hizmeti verilen Cerablus’ta; 10 Aralık 2020 günü saat: 13.00 sıralarında El Humran Köyü’nde yapılan kontrolde el yapımı patlayıcı (EYP) yüklü kamyonet ile bir şahıs yakalanmış, can ve mal kaybı olmayacak şekilde bahse konu EYP olay yerinde imha edilmiştir. Yerel kolluk birimlerince adli makamlarla gerekli koordinasyon sağlanarak olaya ilişkin tahkikata başlanmıştır."

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?