Koltuk gitti, sırlar ifşa oldu! Melania Trump: Onlar tam bir yılan

ABD'de Kasım ayında yapılan başkanlık seçimlerinde hüsrana uğrayan Cumhuriyetçilerin adayı Donald Trump'ın eşi Melania Trump'ın, üvey kızı Ivanka Trump ve damadı Jared Kushner hakkındaki sözleri gündem oldu. Melania'nın Trump'a danışmanlık yapan Ivanka ve Jared'a "yılan" benzetmesi yaptığı ortaya çıktı.

Koltuk gitti, sırlar ifşa oldu! Melania Trump: Onlar tam bir yılan
Koltuk gitti, sırlar ifşa oldu! Melania Trump: Onlar tam bir yılan
GİRİŞ 21.12.2020 10:31 GÜNCELLEME 21.12.2020 10:34
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

ABD'de dört yıllık Trump yönetiminin sonuna yaklaşılırken, Amerikan basını aile içerisinde yaşanan gerilimi ve güç çatışmasını gündem yaptı. Bir dönem Melania Trump'ın yardımcısı ve danışmanı olarak görev alan Stephanie Winston Wolkoff, yaşadıklarını anlattığı kitabında bu gerilim detaylarını paylaştı.

 

"Melania and Me: The Rise and Fall of My Friendship with the First Lady (Melania ve Ben: First Lady ile Dostuluğumuzun Yükselişi ve Düşüşü)" başlıklı kitapta, Melania Trump'ın üvey kızı Ivanka Trump ve eşi Jared Kushner'dan hiç haz etmediği ortaya çıktı.

Wolkoff kitabında, "Melania, Ivanka için kaçak avlanıyor yorumunu yapıyordu. Trump göreve başladığında Müslümanların ülkeye girişini yasakladı ve kaçak göçmenleri çocuklarından ayırmaya karar verdi ve o dönemde Melania Washington'da değildi. Ivanka babasının yanındaydı ve gereksiz çıkışlar yapıyordu" ifadesini kullandı.

 

Melania'nın, Trump'a danışmanlık yapan Ivanka Trump ve eşi Jared Kushner'ı hiç sevmediğini yazan Wolkoff, "Melania, onlar için yılan benzetmesini yapıyordu. Melania, Ivanka’nın kaçak avcılık yaptığını söylüyordu çünkü üvey kızı First Lady'nin görevlerinin üzerine basıyordu. First Lady, Ivanka ve eşine yılanlar diyordu çünkü, istediklerini elde etmek için her şeyi yapacaklarını söylüyordu" ifadesini kullandı.

YORUMLAR 7
  • Selahaddin gazze 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz burda yazdık...jared mossad ajanı diye inandıramadık...! Ne oldu trampyan....?ivankyan...? Masum filistin halkının haklarını siyonizme peşkeş çektiniz...!bu günah size cehennemde azab artırımı olur inşaallah..!
    Cevapla
  • imam hatipli 3 yıl önce Şikayet Et
    öküz öldü ortaklık bozuldu desene
    Cevapla
  • Maça kızı 3 yıl önce Şikayet Et
    Amaçlarınız muslumanlara ve siyahilere ve onların tüm zenginliklerine yönelik.... sömürgecılıkle yaptınız devletletlerınızı. Fransa afrıkayı mahvetti sömürdü amerıka bır cok ulkenın kanını tasıyor elinde İsrail flıstını işgal ettı ermenıstan azerbaycanı ama siz devam edin tüm dünya size karsı savastıgında sizden geriye birsey kalmayacak
    Cevapla
  • Pelin 3 yıl önce Şikayet Et
    Ivanka Tabii ki üvey annesine bir de bayan olduğu için ilgi sevgi duyamaz
    Cevapla
  • hristiyan terorizmi 3 yıl önce Şikayet Et
    trump akilli adam yahudi olan damadinin yilan olduğunu farkettiğine göre,ikili oynayip kayin pederi trumpu demokratlara sattiğini geçte olsa kavramiş!! ne diyelim şerinizde boğulun..birkaç donem sonranin başkan adayi şuphesiz damadi kusher olacak..şimdilik danişmanlik yaparak tecrube kazaniyor..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak