İngilizlerden Fransızlara mutasyon öfkesi: Böyle dost düşman başına

İngiltere'de mutasyona uğrayan virüs nedeniyle birçok ülke sınırlarını kapattı. Fransa ve İngiltere arasındaki sınırların kapanmasıyla binlerce TIR, İngiltere sınırında uzun kuyruklar oluşturdu. Ancak sınırların kapanması iki ülke arasında krize neden oldu. İngiliz gazeteleri sınırda tutularak Fransa'ya alınmayan Tırları manşetlerine taşıyarak "Böyle dost düşman başına" başlıkları attı.

İngilizlerden Fransızlara mutasyon öfkesi: Böyle dost düşman başına
İngilizlerden Fransızlara mutasyon öfkesi: Böyle dost düşman başına
GİRİŞ 23.12.2020 14:15 GÜNCELLEME 23.12.2020 14:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Aralarında Türkiye'nin de oluğu pek çok ülke mutasyona uğrayan virüs sebebiyle İngiltere'ye kapılarını kapattı.

Fransa ve İngiltere arasındaki sınırların kapanmasıyla binlerce tır İngiltere sınırında uzun kuyruklar oluşturdu.

Geçtiğimiz Pazar günü daha bulaşıcı olan yeni Kovid-19 türü nedeni ile İngiltere ile sınırlarını 48 saat boyunca kapattığını duyuran Fransa, Salı akşamı İngiltere yerel saati ile 23:00'da sınırlarını şartlı olarak yeniden açtı.

İNGİLİZ GAZETELERİ ÖFKELİ

Ancak sınırların kapanması iki ülke arasında krize neden oldu. İngiliz gazeteleri sınırda tutularak Fransa'ya alınmayan tırları manşetlerine taşıyarak "Böyle dost düşman başına" başlıkları attı.

Fransa hükümetinin koşullu olarak İngiltere’den Fransa'ya yapılacak olan seyahatlerde yolcuların 72 saat içinde alınmış negatif sonuçlu Kovid-19 testi şartı bulunuyor. Ayrıca yolcuların Avrupa Birliği bölgesinde veya İngiltere’de oturum hakkına sahip olması ve önemli seyahatler yapılması şartıyla Fransa'ya kabul edileceği duyuruldu.

YORUMLAR 1
  • Dermanbey Anadolu 3 yıl önce Şikayet Et
    Herkes firsat bekliyor ilk firsatta acimasizca karsisindakini yok etmek icin ugrasiyor,insanlik yerde sürünüyor..Allah sonumuzu hayr etsin insallah Amin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk SİHA'lar başrolde: Türkiye, Afrika ülkelerinin devlet gücünü artırıyor!
Şimşek: Yabancı ilgisi somut kaynak girişine dönmüş durumda