Trump: Mesihimiz İsa'nın doğumunu kutluyoruz

ABD Başkanı Donald Trump, Noel Bayramı mesajında bu yılki kutlamaların geçmiş yıllardan farklı olduğuna dikkati çekerek, 'Ancak yine de her Noel gibi, Mesihimiz İsa'nın doğumunu kutluyoruz.' ifadesini kullandı.

Trump: Mesihimiz İsa'nın doğumunu kutluyoruz
Trump: Mesihimiz İsa'nın doğumunu kutluyoruz
GİRİŞ 25.12.2020 19:03 GÜNCELLEME 25.12.2020 19:03
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Trump, yayımladığı yazılı mesajında kendisi ve eşi Melania Trump'ın tüm Amerikalıların Noel'ini kutladığını belirtti.

Bu yılki kutlamaların geçmiş yıllardan farklı olduğuna dikkati çeken Trump, "Ancak yine de her Noel gibi, Mesihimiz İsa'nın doğumunu kutluyoruz." ifadesini kullandı.

Bu dönemde bir araya gelerek paylaşımda bulunmanın insanları mutlu ettiğinin altını çizen Trump, bu yıl ailelerinin yanında olamayan Amerikan ordusu mensuplarına da hizmetleri ve fedakarlıkları için teşekkür etti. 

Trump mesajında, "Ayrıca, toplumumuza hizmet etmek ve onları korumak için yorulmadan çalışan acil durum çalışanlarına, güvenlik güçlerine ve sağlık çalışanlarına da teşekkür ediyorum." ifadesine yer verdi.

Mesajının sonunda Trump, tüm dünyadaki Hristiyanların Noel Bayramını kutladı ve tüm dünya için "barışçıl ve müreffeh" bir yeni yıl diledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 29
  • Mert 3 yıl önce Şikayet Et
    Hz isa da ALLAH CC. yeryüzüne gönderdiği bir peygamberdir ve inanıyoruz. Kıyametten önce yeryüzüne zuhur edecek ve müslüman olacak.
    Cevapla
  • gördünüz 3 yıl önce Şikayet Et
    Bakın mesihin doğumunu diyor yeni yılı demiyor. Yılbaşı kutlayanlara sataşmayın bence. Oldu ve bitti. 5gün sonra yeni yıl kutlanacak.
    Cevapla
  • mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    24. Aralık ve 31. Aralık aciklamasi: Hristiyanlarin hesabına göre Hz. İnsanın doğum günü 24. Aralıktir (çam ağacı vs bugün için alınır, içimizdeki cahillerin bilgisine! Yani 31. Aralık için alınmaz) Şimdi ortodoxlarda Hz. İnsanın doğum gününü 7. Ocak diye kabul ederler, anlaşmazlık vardı ve ortada buluşarak 31. Aralıkta anlastilar. Bizdeki çam ağacı süslemesi vs. cehaletten başka bişey değildir, hristiyanlar hariç.
    Cevapla
  • Alim 3 yıl önce Şikayet Et
    OSMAN YAHUDİ VE HİRİSTİYAN PAGANİSTTİR. ONLAR A İNANMA. PARAYI SEVİYORSUN ANLAŞILAN. İÇİNE SİNMEYEN ŞEYLERİ YAPMA.MESİHMİS. NE MESİHİ.SAFSATA HEPSİ. TURUMP SENİ MÜSLÜMAN OLMAYA DAVET EDİYORUM. Nokta.
    Cevapla
  • 01adana 3 yıl önce Şikayet Et
    sizin mesihinizde damarınızdaki ganınızda dolar göz göre göre yalan söylüyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs açıklaması
AK Parti yerel seçimlerde neden oy kaybetti? İşte en çok verilen cevap