Hafter'in hadsiz Türkiye çıkışı sonrası Libya ordusundan sert cevap!

Libya'nın doğusundaki isyancıların lideri Hafter'in, Türkiye'ye "meydan okuduğu" açıklamasına cevap Libya ordusundan geldi.

Hafter'in hadsiz Türkiye çıkışı sonrası Libya ordusundan sert cevap!
Hafter'in hadsiz Türkiye çıkışı sonrası Libya ordusundan sert cevap!
GİRİŞ 27.12.2020 14:43 GÜNCELLEME 27.12.2020 14:43
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Libya’nın doğusundaki isyancıların başı, Tarhuna’daki toplu mezarların sorumlusu Hafter, Libya’nın bağımsızlığının 69’uncu yıl dönümü nedeniyle yaptığı konuşmada, “Barışımızı kendi ellerimizle şekillendirmek için yeniden silaha sarılacağız. Tüm kuvvetlerimizi Libya’daki Türk kuvvetlerine karşı savaşa hazır olmaya çağırıyorum” demiş; “Türkiye’nin iki seçeneği var: Ya barışçıl bir şekilde ayrılmak ya da zorla kovulmak” şeklinde konuşmuştu.

"BELLİKİ DERS ALMAMIŞSIN"

Darbeci Hafter’e cevap Libya Ordusu Komutanı Tümgeneral Usame Cuveyli’den geldi. Cuveyli; “Sen isyancıların başısın. Toplu mezarların sorumlusu katilsin. Paralı askerlerle, Darfur katilleriyle Trablus’ta masum sivil halkı katlettin. Sana konuşma hakkını kim verdi. Savaşmak istiyorsan biz de hazırız. Savaşmanın her taraf için sonuçları korkunç olacaktır ancak vereceğimiz karşılığı da hesaba kat. Daha öncekilerden belliki ders almamışsın.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 38
  • hacı emmi 3 yıl önce Şikayet Et
    konuşmanın hiç gereği yok saldır yok et bir tane düşman askerî kalmasın. dümdüz ediniz. Hafterin yerinde saptama yapın indirin. sebep ne ki saldırılmıyor.
    Cevapla
  • Arif Şahin 3 yıl önce Şikayet Et
    yol şaadet yolu olmuştur Türk milletine ve ordusuna yönelik bu hakaret dolu sözleri yutturulmalı alınmayan dersi misliyle verilmeli unutulmamalıki Türk ordusu Türk milleti değerleri onuru şerefi namusuna dil uzatılmamalı Son söz Biz osmanlı devletinin torunları bu vatan için seve seve bir an bile düşünmeden canı bile söz konusu olduğunda hiç düşünmeden VATAN sana Canım Feda diyen bir ecdanın torunlarıyız herkes aklını başına alsın
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    bu melunun itlaf olmaktan başka ıslah yolun yoktur
    Cevapla
  • mesutto 3 yıl önce Şikayet Et
    bu dangalagı bırılerı yıne dolduruyor gecen sefer gt unu son anda kurtardı yıne kasınıyor
    Cevapla
  • Deniz Tatar 3 yıl önce Şikayet Et
    Ölmek isteyen TÜRKE düşman olur, Adalet, Huzur ve Sosyal Refah isteyen TÜRKE dost olur, ⚠ TÜRKİYE ye ; Psikolojik Harp Tekniklerini uygulamaya çalışan zavallı mahlukat ların SÖZCÜSÜ söylediğiniz her şeye GÜLÜYORUM
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adana’da pitbull cinsi köpek vahşeti!
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!