Fransa'da dehşet! 4 çocuklu Yasemin Çetindağ katledildi

Fransa'nın Strasbourg kentinde yaşayan Yasemin Çetindağ (25) dört çocuk annesiydi. 8 yıldır birlikte yaşadığı ve kısa bir süre önce ilişkisine son verdiği Savaş Özyanık tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Savaş Özyanık cesedi büyük bir sandığa yerleştirerek bir arkadaşının yardımıyla ormanlık alana gömdü.

Fransa'da dehşet! 4 çocuklu Yasemin Çetindağ katledildi
Fransa'da dehşet! 4 çocuklu Yasemin Çetindağ katledildi
GİRİŞ 30.12.2020 08:14 GÜNCELLEME 30.12.2020 08:14
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Savaş Özyanık (42) ile sekiz yıldır birlikte yaşayan Yasemin Çetindağ, kısa süre önce ilişkilerine son vermişti. Çetindağ'a daha önce de şiddet uyguladığı ifade edilen Özyanık, 23 Aralık'ta dört çocuğunun da bulunduğu sırada Çetindağ'ın evine gitti. Edinilen bilgilere göre, çıkan tartışmada Özyanık, Çetindağ'ı dövdü sonra da bıçakladı. Çetindağ'ın cesedini banyoya kapatan Özyanık, annelerinin iyi olduğunu söyleyerek çocukları anneannelerinin evine götürdü. Çetindağ'a ulaşamayan annesi polise başvururken Savaş Özyanık, büyük bir sandığa yerleştirdiği cesedi, poliste uyuşturucu kaydı olan ve daha önce 11 kez tutuklanan 48 yaşındaki bir arkadaşının yardımıyla şehrin kuzeyindeki Vendenheim ormanına götürerek gömdü, sandığı da nehre attı.

Banyoda kan izleri bulan ve çocukların ifadelerine başvuran polis, 26 Aralık'ta poliste şiddet ve tehdit kaydı olan Özyanık ile arkadaşını gözaltına aldı. Başta Çetindağ'ı öldürdüğünü inkâr eden Özyanık, ardından darp ettiğini kabul etti ancak öldürme niyetinin olmadığını savundu. Strasbourg Savcılığı, Özyanık'ın kasten cinayetten yargılanmasını talep ediyor.

KAYNAK: HÜRRİYET GAZETESİ
YORUMLAR 8
  • Turk67 3 yıl önce Şikayet Et
    Onemli olan Imam nikahli olup olmamasi degil, bu olayda bir kadin olduruldu hemde bir Anne! Burdaki konu bir cinayet evli olmasi degil!!!Ne kadar kotu insanlarsiniz! Yaziklar olsun size ve sizin gibi sacma dusunen insanlara. ALLAH sizi islah etsin!
    Cevapla
  • yunus1 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya ne kadar moda oldu özenti oldu bu sevgili ile yaşamak birlikte yaşamak. Başından yanlış olan bir şeyin sonu hayır olur mu ya. Yazık genç yaşta hem de geride bıraktıklarına da. Sorgu sualde ne diyeceğiz. Bu canı sevgili yolunda mı dost hayatı yaşarken mi harcadık diyeceğiz. Cevabını bile verirken utanacağımız bir yaşam şekli. Başımıza gelenler kendi hatalarımız ve hata olarak görmememiz galiba.
    Cevapla
  • Saod yüksell 3 yıl önce Şikayet Et
    Orhan gencebay da nikahsiz yasiyor. Daha birsürü var böyle kötü örnek. Adama yazik olmus bosu bosuna bir anlik sinir ugruna hapse girecek
    Cevapla
  • Abidin 3 yıl önce Şikayet Et
    sanırım imam nikahlılar yoksa 4 çocuk yapması biraz mantıksız dahada çok gençmiş Allah c.c. amelince rahmet eylesin
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    he belli imam nikahli
    Cevapla
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Nerden biliyorsun imam nikahlı. Nikahsız birlikte yaşayan çocuk yapan çok insan var. Mesala fatma girik bi araştır mikaha karşıdır. Ve nikaha karşı olan az da değil.
    Cevapla
  • ALLAHIN KULU 3 yıl önce Şikayet Et
    Fransada nikah sorun değil evlenmek şart bile degil
    Cevapla
  • Vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    8 yıl önce erkek 34 kız 17 yaşında
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son Dakika... 7 ilde 'Mahzen' operasyonları: Bir suç örgütü daha çökertildi!
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!