Esad askerlerine saldırı: Çok sayıda ölü var!

Suriye'nin Deyr ez Zor ilinde bir otobüse gerçekleştirilen saldırı sonucu 25 kişi öldü, 13 kişi yaralandı. Saldırının DEAŞ tarafından Esad askerlerini taşıyan otobüse yapıldığı iddia edildi.

GİRİŞ 30.12.2020 23:55 GÜNCELLEME 31.12.2020 00:41
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Suriye'nin Deyr ez Zor ilinde M20 otoyolunda bir otobüse saldırı gerçekleştirildiği bildirildi. Yerel kaynaklar, saldırı sonucu 25 kişinin öldüğünü, 13 kişinin de yaralandığını duyurdu.

ESAD ASKERLERİNİ TAŞIYAN OTOBÜS İDDİASI!

Güvenlik uzmanı Abdullah Ağar'ın verdiği bilgiye göre saldırı DEAŞ tarafından Esad askerlerini taşıyan otobüse gerçekleştirildi. Ağar, ''Rejim Ruslarla birlikte Işid’e operasyonlara başlamışken Işid dişini sert gösterdi. Deyr ez-Zor’dan Humus'a giden rejime bağlı 4. Kolordu milislerini taşıyan 3 otobüse saldırdı. En az 25 ölünün, 30’den fazla yaralının olduğu ifade ediliyor.'' ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 48
  • Ahmet öztürk 3 yıl önce Şikayet Et
    Yeter ya böyle haberler hep bu cografyada oluyor sanki buralar büyüklerin ölüm tarlası..Müslüman akıllı olmalı demokrasi ile yönetimler işbaşına gelmedikçe çoook kan akar....
    Cevapla
  • Kasım 3 yıl önce Şikayet Et
    Demokrasi degilmi müslümanın başının belası. Kim ben seriat yani kuranı kerim ile degilde baska sistemler demokrasi sosyalizm liberalizm vs ile yonetilmek isterse allaha isyan etmistir allah'ın hukmetme kanun koyma hakkını reddetmistir ve bu kisi artik kafirdir isterseniz bakin maide 44
    Cevapla
  • otto 3 yıl önce Şikayet Et
    Suriye adam gibi tıpış tıpış gelip ben bu haltı yedim özür diliyorum birlite burayı temizleyelim demediği sürece bu iş bitmez. Azerbaycan 14 gün 30 gün olsa ermenistan kalmayacaktı.
    Cevapla
  • Ahmet Salih 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu bölgede Abd, rus, israil olduğu sürece surunlar bitmez.
    Cevapla
  • berat 3 yıl önce Şikayet Et
    bu işin arkasında Orta doğu Amerikan bop eş genel başkan yardımcısı nın Suriye'de ki adamları+ İsrail + Amerika bunu artık üç yaşındaki bebeler bile biliyor
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Bop eş genel başkan yardımcısı kimdir? Eş başkanları kimlermiş merak ediyoruz bu bilgiyi kimlerden aldınız basında veya siyaset içinde bu bilginin kaynağı kimdir? Bu eş başkan vs. tanımlamasına göre Deaşı yönetenler kimlerdir açıkça yazabilirmisiniz.
    Cevapla
  • salih 3 yıl önce Şikayet Et
    Ortadoğuda dökülen her damla kandan ABD israil ve müttefikleri sorumludur. Bunun hesabını verecekler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması!
Türkiye ile Irak arasında yeni dönem! İşte madde madde 26 anlaşma