Koronavirüs toplantısında horlaya horlaya uyudu

Rusya'nın Rostov kentinde Kovid-19 ile mücadele önlemleri ile ilgili bir toplantı gerçekleştirildi. Krasnodar kenti İdari Teftiş Müdürü Nikolay Kopiçka, birçok Rus yetkilinin de katıldığı toplantıda uyuyakaldı. Dakikalarca horlayan Rus yetkili ülkede eleştirilerin hedefi olurken, Kopiçka'nın toplantı sırasında uyumadığı ve sadece gözlerini dinlendirdiği ifade edildi.

GİRİŞ 31.12.2020 12:32 GÜNCELLEME 31.12.2020 12:32
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Dünya genelinde aralarında Rus yetkililerin de bulunduğu birçok hükümet yetkilisi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Rusya'nın Rostov kentinde, Kovid-19 pandemisinin etkileri ve salgın ile mücadele önlemleri hakkında bir toplantı gerçekleştirildi. Telekonferans yöntemi ile gerçekleştirilen toplantıya bölgedeki Sağlık Bakanlığı yetkilileri, birçok eğitimci, bölge müfettişleri ve yerel yönetim temsilcileri katıldı.

DAKİKALARCA HORLADI

Salgının, bölgedeki öğrencilerin eğitimine etkisinin masaya yatırıldığı anlarda ise ilginç bir olay kayda geçti. Toplantı sırasında Krasnodar kenti İdari Teftiş Müdürü Nikolay Kopiçka'ya, pandemi nedeniyle eğitim ve öğretimde ne kadar aksama yaşandığı ve okullar için tatillerin uzatılıp uzatılmayacağı konuları hakkında sorular yöneltildi. Kopiçka'ya söz hakkı verildiği sıralarda sorulara cevap vermeyen müdürün sadece horlama sesleri duyuldu.

HERKES ŞAŞTI KALDI

Diğer katılımcıların olayı şaşkınlıkla izlendiği anlarda, müdürün soruları cevaplamaması üzerine başka bir katılımcıya söz hakkı verildi. Toplantı sırasında İdari Teftiş Müdürü Kopiçka'nın uyuduğu görüntüler anbean kameralara yansıdı.

ÜLKEDE ELEŞTİRİLERİN HEDEFİ OLDU

Toplantıya dair görüntüler, Rusya gündeminde en çok tartışılan konular arasında yer alırken, yöneticilerin ülkeyi kasıp kavuran salgınla ilgili sorumsuzca davrandığı eleştirileri ise dikkat çekti.

"SADECE GÖZLERİNİ DİNLENDİRDİ"

Tartışılan görüntülerin ardından Rostov Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Krasnodar kenti İdari Teftiş Müdürü Nikolay Kopiçka'nın toplantı sırasında uyumadığı ve sadece gözlerini dinlendirdiği ifade edilirken, bu gibi eleştirilerin devlet kuruluşlarını yıpratmaya yönelik eleştiriler olduğu savunuldu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 16
  • beton kemal 3 yıl önce Şikayet Et
    hayret kimse cikipta putin istifa demedi.aynisi ülkemizde yasansa herseyi erdogana baglayip hökömöt östöfööööö diye canak cömlege vururlar.
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Gözlerini dinlendiriken, diğer taraftan boğazında da kurum temizliği yapıyor olmalı...
    Cevapla
  • Ahmed 3 yıl önce Şikayet Et
    vodkayi fazla kacirmis:)
    Cevapla
  • Perdeci 3 yıl önce Şikayet Et
    :)) kaçırmayan rus var mı?
    Cevapla
  • Anadolu 3 yıl önce Şikayet Et
    Geçen Kırgızistan da mahkeme hakimide mahkeme esnasında uyuyordu bu senenin modası uyumak herhalde
    Cevapla
  • k-keskin 3 yıl önce Şikayet Et
    o zıkkım içkiyi az için
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Japon deprem uzmanından yeni uyarı! 'Asıl fay daha kırılmadı'
TCG Anadolu ilk kez NATO tatbikatında