Son Dakika: Pakistan karanlığa gömüldü!

Son Dakika haberi; Pakistan'ın birçok şehrinde henüz belirlenemeyen sebeple yaşanan elektrik kesintisi yaşamı olumsuz etkiliyor. Yapılan açıklamada kesintinin Ulusal Elektrik İletim Şirketinin elektrik hatlarındaki bir sorun nedeniyle olduğu ifade edildi. Pakistan'ın yüzde 80'ini karanlıkta bırakan ülke tarihinin en büyük kesintisinde Hava kuvvetlerinin de alarmda olduğu bildirildi.

GİRİŞ 09.01.2021 23:45 GÜNCELLEME 10.01.2021 00:21
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Aralarında başkent İslamabad'ın da olduğu Karaçi, Lahor, Multan ve Ravalpindi gibi çok sayıda şehir, güç kesintisi nedeniyle karanlığa gömüldü.

Pakistan’da birçok şehirde elektrik kesintisi yaşanıyor

Karaçi'deki Uluslararası Cinnah Havalimanı'na da elektrik verilemiyor.

İslamabad Emniyet Müdür Yardımcısı Hamza Şefkat, elektrik kesintisinden kısa bir süre sonra yaptığı açıklamada, Ulusal Elektrik İletim Şirketinin elektrik hatlarındaki bir sorun nedeniyle kesinti olduğunu ifade etti.

"ELEKTRİKLERİ GELMESİ ZAMAN ALACAK"

Şefkat, elektriklerin gelmesinin zaman alacağını belirtti.

HAVA KUVVETLERİ ALARMDA

Ülke çapında etkili olan elektrik kesintileri ile ilgili bazı kaynaklar siber saldırı olabileceğini değerlendirirken hava kuvvetlerinin alarm durumuna geçtiği bildirildi.

TWITTER'DA TT OLDU

Ülkede, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden açılan "#blackout" (elektrik kesintisi) yazılı hashtag, 12 binden fazla paylaşımla TrendTopic (TT) oldu.

KAYNAK: AA, HABER7
YORUMLAR 53
  • Hasan doğru 3 yıl önce Şikayet Et
    Siber saldırıdır.
    Cevapla
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    çadırlarda ufak oğlan çocuklarını oynatıp,üslerine dansöz gibi para saçarlarsa başlarına daha çok şey gelir.açın internet you tube yide bi bakın nasıl bir sapıklık içinde olduklarına.
    Cevapla
  • Bir bilen 3 yıl önce Şikayet Et
    Bi ara vizede yapmışlardı siber saldırı var.
    Cevapla
  • Halk 3 yıl önce Şikayet Et
    Ertan Özyiğit'in dediği doğru çıkıyor...
    Cevapla
  • BEKLENİYORDUR? 3 yıl önce Şikayet Et
    azerbaycan ve türkiyeye son dönemde ciddi açıklamalarla destek verdiler kafirlerden 1 değil 100 hucüm bekliyorlardır. inşaALLAH hazırlandıkları yerden gelirde püskürtürler düşmanı ... inşaALLAH pakistanda sıra libya kıbrıs suriye ırakın kuzeni karabag derken sıra keşmirde biliyorlar ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti